Now Reading
TOP 3: Stijlvol kerst vieren

TOP 3: Stijlvol kerst vieren

Wilt u dit jaar Kerstmis buiten de deur vieren op een stijlvolle locatie? Een mooi kasteel in het Zuiden van Limburg, een 5-sterren hotel in Zuid-Holland of een ander prachtig kasteel in Coevorden. Stuk voor stuk zijn het allemaal prachtige locaties om de kerst stijlvol te vieren. Geniet van heerlijke kerstdiners en overnacht in luxe kamers.

Bekijk mijn TOP 3 stijlvolle kerstlocaties voor een geheel verzorgd verblijf

3-daagse Kerstaanbieding in Zuid-Limburg met Feestelijke Kerstdiners
3 Dagen er op uit en geen druktes thuis maar u lekker laten verwennen in het gastvrije Zuid-Limburg. Dit prachtige 4-sterren hotel serveert feestelijke kerstdiners en buffetten met het ontbijt. Culinair genieten dus met de Kerstdagen dit jaar? Dan boekt u nu deze 3-daagse Kerstaanbieding in het mooie Zuid-Limburgse Heuvelland.

2-daags Kerstarrangement in Zuid-Holland – Inclusief 5 gangen kerstdiner met muzikale omlijsting
Kom tijdens de kerstdagen genieten in dit prachtige 5-sterren hotel. U verblijft op een luxe kamer en geniet van een 5-gangen diner met muzikale omlijstting en een kerstbrunch. Helemaal tot rust komen doet u in de City Spa. Uw badjas, handdoeken en slippers liggen al voor u klaar. Fijne Kerstdagen beleeft u hier!

3-daags Kerstarrangement in Drenthe bij een Kasteel met heerlijke 5-gangen kerstdiners
3 Dagen genieten met de kerstdagen op een kasteel in Drenthe! Het hotel bestaat uit 2 dicht bij elkaar gelegen panden: het meer dan duizend jaar oude Kasteel en het honderdjarige Graanpakhuis De Vlijt. Een bijzonder hotel op een bijzondere locatie. Geniet van ontspannen kerstdagen in Coevorden.

Met vriendelijke groet,

Lees ook
heerlijk avondje uit Rotterdam

Kayleigh Stark
Recreatief.nl / Kerstarrangementen.tips

Recreatief.nl

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top