Now Reading
Top 3 apps om thuis heerlijk te kunnen koken

Top 3 apps om thuis heerlijk te kunnen koken

Heeft u zin om even uit te pakken tijdens het avondeten? Zorgt u voor een heerlijke taart of dessert? Wellicht heeft u niet altijd de inspiratie om iets lekkers te maken. Of wilt u werken met producten die u niet zo vaak gebruikt, dan is het lastig om dit in een gerecht te verwerken. Deze leuke apps helpen u een handje bij het uitzoek van recepten om weer eens iets nieuws op tafel te zetten en je partner of gezin te verrassen.

Wereldrecepten:

Heeft u al heel wat van de wereld gezien of wilt u zich hier juist op voor bereiden. Bij deze app vindt u diverse gerechten van over de hele wereld. U kunt kiezen uit Amerikaans, Afrikaans, Aziatisch, Canadees, Europees, Chinees, Frans, Italiaans, Japans en Mexicaans. Heeft u zin in iets Aziatisch? U kiest de gewenste regio waarvan u iets wilt koken en de juiste recepten komen naar voren. U vindt hier een lijst met ingrediënten en u ziet ook voor hoeveel personen dit geschikt is. Dus pak het keukenschort maar uit de kast en ga aan de slag met potten en pannen.

Kptn Cook

In deze app vindt u vooral gezonde recepten. U kunt gelijk al aan geven of u vegetarisch bent of dat u alles eet. De juiste recepten komen dan naar voren. Heeft u een lekker recept gevonden dan kunt u dit aanklikken, eventueel aantal personen wijzigen en toevoegen aan uw boodschappenlijst die in de app staat. Een voordeel van deze app is ook dat u gelijk de prijs ziet van wat het ongeveer gaat kosten. Zo weet u gelijk waar u aan toe bent en zal uw smaak niet verpest worden.

Smoothie Recipes

Een heerlijk verfrissende smoothie, wie houdt daar nou niet van? Er zit heerlijk veel fruit in voor een boost, maar het is natuurlijk ook lekker in de zomerdag om weg te drinken. Wilt u een keer een smoothie met groente proberen, voor de eerste keer is dit misschien wel spannend. Als u zelf iets in de blender gooit is het niet altijd lekker daarom is het wel fijn om te beginnen met een goed recept. U kiest de soort smoothie die u wilt en er komen verschillende recepten naar voren. Er zijn zelfs meer dan 500 recepten dus u kunt nog heel wat smoothies uitproberen.

Neem de tijd om te koken

Wellicht heeft u nu wat meer tijd om te koken. Neem er dan ook eens goed de tijd voor! Als u een passend recept gevonden heeft en u houdt zich hieraan zult u zien dat u meer gaat genieten van elke maaltijd en de rest natuurlijk ook. Verras uw man, vrouw of kinderen eens met iets dat ze echt lekker vinden. Download één van deze apps en begin met eens echt lekker koken.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top