Now Reading
Tips om u zelf even te verwennen

Tips om u zelf even te verwennen

Waarschijnlijk bent u altijd vaak druk bezig. Werken, het huis schoonmaken, boodschappen doen en koken. Het is af en toe ook tijd om u zelf even te verwennen en ik heb een aantal tips waardoor u zelf even helemaal kunt ontspannen. U zult vaak goed voor andere zorgen maar het is ook tijd om goed voor u zelf te zorgen.

Maak uw hoofd even leeg

Als u de hele week al druk bezig bent geweest zal u hoofd helemaal vol zitten. Al die gedachten kunnen soms ook even te veel worden en dan is het goed om uw hoofd even leeg te maken. Ga daarom even lekker het bos in voor een goede wandeling, zo kunt u gedachte op een rijtjes krijgen. Niet alleen wandelen maar ook sporten helpt vaak om even tot rust te komen.

Avondje verwennen

Kies een goede film uit en leuk gezelschap voor een echte vrouwen avond. Daarbij kunt u gezichtsmaskers op doen, kies een leuke nagellak uit en dompel even helemaal onder luxe tijdens deze avond. Lekkere hapjes er bij en het is helemaal compleet! Wie houdt er nu niet van een beauty avond om bij te kunnen ontspannen.

Maakt tijd voor uw hobby

Heeft u een hobby waar u eens in de zoveel tijd mee bezig kunt zijn. Het is tijd om verder te gaan met iets waar wat u echt blij maakt. Ga dus lekker koken of bakken en verzin leuke recepten. Of bent u van plan om een paar goede boeken uit te zoeken om deze in uw tuin uit te kunnen lezen? Voor elke hobby is tijd nodig dus maak dit dan ook vrij om even op te kunnen laden.

See Also
De overstroming

Hoe plan ik deze tijd in?

Waarschijnlijk heeft u genoeg andere dingen te doen maar tijd voor u zelf kunt makkelijk in plannen. Zet het in uw agenda wanneer en wat u wilt gaan doen en doe dit bijvoorbeeld een keer per week of per twee weken. Zo kunt u de rest er om heen plannen en zult u alles al gedaan hebben voordat u even tijd voor u zelf heeft.

Maakt tijd vrij voor uw zelf en doe iets waar u echt blij van wordt.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top