Now Reading
Redactie TIP: Oud & Nieuw arrangement in Egmond aan Zee

Redactie TIP: Oud & Nieuw arrangement in Egmond aan Zee

2-daags Oud & Nieuw aanbieding aan zee. Met het Nieuwjaarsarrangement bent u verzekerd van een gezellig uiteinde en een perfecte start van het nieuwe jaar. Knal het jaar goed uit in Egmond aan Zee.

Oud & Nieuw aanbieding aan het strand
Met het Nieuwjaarsarrangement van Hotel Zuiderduin bent u verzekerd van een gezellig uiteinde en een perfecte start van het nieuwe jaar. Op Oudejaarsavond bent u van harte welkom in de feestzaal van ons hotel om te genieten van een overheerlijk buffet en diverse drankjes, omlijst met gezellige live muziek.

Dit prachtige hotel ligt in het duingebied van Egmond aan Zee. Ideaal gelegen op 100 meter van het strand. Het hotel beschikt over 365 kamers.

De kamers
De mooie kamers zijn onderverdeeld in hotelkamers, appartementen, studio’s en suites. De modern ingerichte hotelkamers bestaan uit 2 bedden, toilet, douche, ligbad, balkon, telefoon, radio, multimedia televisie; naast de reguliere TV zenders kunt u hiermee ook video’s en cd’s selecteren. Tevens kunt u uw laptop hierop aansluiten of via de TV op het internet surfen.

Faciliteiten
In het hotel vindt u verder een veelvoud aan faciliteiten, zoals: een restaurant, bistro, pub, fitnessruimte, sauna, kapsalon, zwembad, squashbaan, indoor kinderspeelparadijs, beautycentrum en een bowling.

O&N

Bent u benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden? Het uitje heeft een gemiddelde van een 8,7 op basis van maar liefst 34 reviews!
“Geweldige jaarwisseling gehad, zeker voor herhaling vatbaar. Alles tot in de puntjes geregeld. Bedankt”
Jeanne & Johan Meijer geven een 8.

“Wij zijn nu met zijn vieren voor de 3e keer op dit uitstekend verzorgde 2 daags arrangement geweest. en wij verbazen ons steeds opnieuw hoe dit allemaal kan. Zo goed verzorgt, uitstekende kwaliteit en een zeer vriendelijke service. Ik hoop dat dit zo blijft wij komen zeker weer terug.”
Vera & Huib van der Veen geven een 10.

Een gezellige avond goed verzorgt.
Hennie Mulder geeft een 8.

“Geweldig, heerlijk eten en drinken, erg sfeervol aangekleed, geweldige live band, gezellige pub en een heerlijk bed!!!”
Gerrie-Anne Peters geeft een 9.

“Een heel gezellig en ontspannen sfeertje dat heel goed past bij dit soort avonden. Goede muziek, leuk personeel, lekker en voldoende gevarieerd eten, vooral hele lekkere toetjes en vrolijke deelnemers aan dit arrangement dus in totaal een aanrader. Wij hebben al eerder van dit arrangement gebruik gemaakt en wisteen dat dit nooit kon tegenvallen en hebben daarom ook dit jaar weer besloten om oud en nieuw in hotel Zuiderduin te vieren. Hopenlijk zal dit ook volgend jaar weer gaan gebeuren.”
F. Heemskerk geeft een 8.

Wilt u ook eens genieten van dit geweldige 2-daags Oud & Nieuw arrangement in Egmond aan zee?

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top