Now Reading
Redactie Tip: Kom eens fietsen in het Gelders Rivierenlandschap

Redactie Tip: Kom eens fietsen in het Gelders Rivierenlandschap

Zin om er even tussenuit te gaan? Kom naar Tolkamer en stap op de fiets om het Gelders rivierenlandschap te ontdekken. Geniet tijdens het fietsen van de aangename rust en bewonder het prachtige natuurschoon. U overnacht in een rijksmonument dat is omgetoverd tot een gemoedelijk hotel.

Overnachten in een rijksmonument van het Gelders Rivierenlandschap

Het hotel beschikt over 16 kamers die verschillen tussen basic en comfort. U kunt kiezen uit verschillende kamers. Kiest u voor Economy Room of een Standaard Room? Of wilt u toch liever overnachten in een Single Room Plus. Echter, u kunt ook overnachten in een Comfort Room.

Alle kamers zijn rookvrij en hip ingericht. De kamers beschikken over een kabeltelevisie, een zithoek, een bureau, een ventilator en gratis wifi op de kamer. Geniet in de zithoek van een lekker kopje koffie of thee. De badkamer is voorzien van een föhn, toilet en een bad of douche. Kortom, alle kamers zijn voorzien van alle gemakken.

Het Gelders Rivierenlandschap is bij uitstek een prachtig landschap om per fiets te ontdekken. Stap op de fiets en ontdek wat onderstaande fietsroutes u te bieden hebben.

Lommerijk de Liemers (knooppunten fietsroute 47/59 kilometer): u maakt door het gevarieerde bosrijke gebied van de Liemers een fantastische fietstocht. Onderweg kunt u genieten van de prachtige uitzichten, maar ook van de vele interessante bezienswaardigheden.

Langs de redoutes (knooppunten fietsroute 14/ 16/ 18 kilometer): zin om een stukje geschiedenis te beleven? Dan is deze route zeker een aanrader! U komt namelijk tijdens deze gevarieerde fietsroute langs de drie Romeinse redoutes.

Blikvangers route (40 kilometer): u maakt op een sportieve manier kennis met kunst en historie van ’t Gelders Eiland. U wordt gevoerd langs openbare kunstwerken. Tijdens de route wordt volop aandacht besteedt aan de vele cultuurhistorische plekken. In de loop der tijd is het landschap aan vele veranderingen onderhevig geweest.

See Also
Fietsarrangementen om de Achterhoek te ontdekken

Wilt u naast Tolkamer per fiets meer van de parel van de Achterhoek ontdekken? Bekijk dan eens de Top 5 Weekendjes weg in het Montferland.

Fiets een van deze mooie routes vanuit Tolkamer tijdens uw weekendje weg

Recreatief.nl

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top