Now Reading
Redactie TIP: 10-daagse Pousada Fly Drive van Porto via Lissabon naar de Algarve

Redactie TIP: 10-daagse Pousada Fly Drive van Porto via Lissabon naar de Algarve

Fly Drive Portugal en Slapen in Pousadas

U verblijft tijdens deze ontdekkingsreis langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Portugal geheel in stijl in (stads)paleizen en in een kasteel. In elk van de 5 pousadas geniet u 1x van een overheerlijk diner.

Programma
U verblijft tijdens deze ontdekkingsreis langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Portugal geheel in stijl in (stads)paleizen en in een kasteel.

In elk van de 5 pousadas geniet u 1x van een overheerlijk diner. U vliegt naar de 2e stad Portugal: Porto. Hier neemt u uw huurauto in ontvangst en kan uw reis beginnen!

U vertrekt het binnenland in richting naar Guimaraes. De 1e nacht brengt u door in Pousada Mosteiro de Guimaraes, een indrukwekkend 12e-eeuwse augustijner klooster. De volgende dag heeft u alle tijd om deze voormalige hoofdstad dat op de UNESCO werelderfgoedlijst staat te bekijken. Of breng een bezoek aan het nabij gelegen Braga, met de oudste kathedraal van Portugal.

Vanuit Guimaraes kunt u via het bedevaartsoord Fatima doorreizen naar de volgende pousada waar u de nacht zult doorbrengen: Pousada Flor da Rosa in het noordelijk deel van de Alentejo. Dit prachtige gebouw deed achtereenvolgens dienst als paleis, klooster en kasteel. Een bijzondere combinatie van de sfeer van weleer met hedendaags comfort en luxe.

U vervolgt uw route door de uitgestrekte Alentejo regio met golvende velden met hier en daar een klein wit dorpje.

Uw eindbestemming is de hoofdstad Lissabon. Hier zult u zich de komende dagen niet vervelen. Verken deze bruisende stad te voet of pak een van de oude trammetjes. Bezoek het Jeronimos klooster, de kathedraal en bezoek een van de grootste aquariums ter wereld: Oceanário de Lisboa. En natuurlijk mag een bezoek aan een van de vele fado restaurants niet ontbreken tijdens uw verblijf in Lissabon.

Na uw bezoek aan Lissabon reist u via de hoofdstad van de Alentejo, het prachtige Evora, door naar het plaatsje Beja. Vanuit hier rijdt u door naar de Algarve met haar vele baaien en stranden. Een heerlijke afsluiter van uw reis!

Deze reis is al te boeken vanaf € 1445 per persoon!

Boek hier deze unieke 10-daagse Pousada Fly Drive van Porto via Lissabon naar de Algarve!

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top