Now Reading
Review TIP: Actief Dagje uit en Ontspannen en Inspannen in Giethoorn

Review TIP: Actief Dagje uit en Ontspannen en Inspannen in Giethoorn

Ontspannend heen en Inspannend terug groepsuitje in het mooie waterdorp Giethoorn. Voor een familiedag of vriendenuitje biedt dit dagje uit echt voor ieder wat wils. Met een rondvaartboot een ontspannen tocht maken en de inspanning zit in het punteren door dit fantastische waterrijke dorp.

Dagje inspannen en ontspannen
In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u een sfeervol restaurant waar het goed verpozen is. De gemoedelijke sfeer, nostalgische uitstraling en voortreffelijke keuken staan daar garant voor. Naast de diverse mogelijkheden voor à la Carte en koffietafels verzorgen wij ook meetings en diverse arrangementen. Het restaurant is het hele jaar geopend en biedt het hele jaar passende arrangementen. Dus ook in de winter kunt u bij ons terecht.

Het programma

U kunt zowel ’s morgens als ’s middags starten. U begint met een kopje koffie of thee en appelgebak met slagroom bij het restaurant.

Nog even ontspannen … U vaart met de rondvaartboot, onder begeleiding van een deskundige schipper in +/- 45 minuten naar de voor u klaar liggende originele houten ‘Gieterse’ punters.

Dan inspannen!!!!!! In de punters neemt u plaats met ca. 5-6 personen en vaart u op traditionele manier zelf terug. U krijgt een vaarroute mee, die u langs de mooiste plekjes in Giethoorn brengt. De route duurt 2 à 3 uur, afhankelijk van uw puntertechniek. Uw eventuele picknick gaat mee aan boord.

Weer ontspannen … Bij het eindpunt van de route (punterbedrijf Broer) staat een echt Gieters drankje voor u klaar. U wandelt langs de dorpsgracht met leuke musea en terrasjes en eindigt bij heet restaurant.

Tot slot: Eventueel wordt in het restaurant uw diner, barbecue of koud-warm buffet geserveerd.

Review: “Met moeder & zus ontspannen en inspannen gedaan. Ontvangen met een heerlijke appeltaart door vriendelijk personeel. Eert een rondvaart van een uur, waarbij we veel informatie kregen van de schipper. Toen ruim 2 uur gepunterd, inspannend maar super leuk om te doen. We hebben een heel ruim gevulde picknick zak mee gekregen. Kortom top van begin tot einde aanrader!”

Lees ook
Giethoorn verkennen

Wilt u ook eens een gezellig dagje uit beleven en Ontspannen en Inspannen in Giethoorn?

Wilt u meer arrangementen ontdekken in Giethoorn?

Recreatief.nl

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top