Now Reading
Nieuw event voor ambitieuze en actieve 50-plusser

Nieuw event voor ambitieuze en actieve 50-plusser

Nieuw event voor ambitieuze en actieve 50-plusser – BOOST your Life 2015

In de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch wordt van 26 februari tot en met 1 maart een nieuw event gehouden voor ambitieuze en actieve 50-plussers: BOOST your Life. Het inspiratie-event geeft bezoekers niet alledaagse ideeën voor een verrassende, vitale en ambitieuze invulling van de tweede helft van het leven. Exposanten presenteren er hun ideeën, diensten en producten voor wonen, jezelf en het ontdekken van de wereld. Daarnaast zijn er inspirerende voordrachten over financiële planning, levenslessen en bijzondere reizen. Ook kun je bijvoorbeeld testrijden met elektrische auto’s en fietsen en ‘een balletje slaan’ op een indoor golfbaan.

Thema’s
BOOST your life is verdeeld in drie thema’s: Jezelf, Je wonen en Je wereld. Het themaplein Jezelf schenkt aandacht aan persoonlijke ontwikkeling, mode, vermogensopbouw, bijzondere vrijetijdsbesteding en vitaliteit. Bij ‘Je wonen’ gaat het bijvoorbeeld over wooninrichting, slaapcomfort en energiebesparing. In ‘Je wereld’ komen onder andere een tweede woning in het buitenland, reizen, luxe auto’s en campers, sportieve fietsen en vrijwilligerswerk aan bod.

TuinIdee
In feite is er een vierde thema: ‘Buitenleven’. Direct naast BOOST your life vindt namelijk TuinIdee 2015 plaats. Het grootste tuinevent van Nederland is met hetzelfde entreekaartje te bezoeken en biedt onder meer zo’n 225 exposanten, 40 inspiratietuinen en boeiende plantaardige exposities.

Lees ook
goede voornemens

Bezoekersinformatie
BOOST your life is op donderdag 26 februari open van 10.00 – 18.00 uur, vrijdag 27 februari van 10.00 – 22.00 uur en zaterdag 28 februari en zondag 1 maart van 10.00 – 18.00 uur. Entree € 16,- (inclusief bezoek TuinIdee) of via de voorverkoop met € 4,50 korting p.p. via www.boostevent.nl. Er rijdt een gratis pendelbus tussen NS Centraal station en Brabanthallen tijdens de openingstijden.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top