Now Reading
Neem afscheid van onkruid

Neem afscheid van onkruid

Lekker relaxen in de tuin? Maar dan natuurlijk wel in een onderhouden tuin zonder onkruid. Begin daarom snel met het verwijderen van onkruid met deze handige tips!

Natuurlijk weten we allemaal al dat als u onkruid uit de grond trekt, u de wortels er meteen mee uit moet trekken. Zonder wortels kan onkruid namelijk niet verder groeien. Maar wortels eruit of niet, er komt altijd wel weer iets nieuws voor in de plaatst.

Kokend water
Gaat u morgen in de tuin werken? Gooi dan de avond van  tevoren alvast een emmer met kokend water over het onkruid heen. Als u de volgende ochtend in de tuin aan het werk gaat, is al het onkruid geel en dus makkelijk te verwijderen. Let er wel op dat u het kokende water niet over uw planten giet.

Azijn
Azijn is een effectief middel tegen groene aanslag op de tegels. Om de azijn over uw tegels te gieten kunt u het beste gaatjes prikken in de dop van de fles. Snel en gemakkelijk

See Also
Zilvervisjes

Keukenzout
Laat het groen op en tussen uw tegels maar eens lekker zweten! Gooi keukenzout over de tegels, wacht een halve dag en u zult zien dat het onkruid en het mos verdwenen is. Uiteraard werkt dit niet als het regent. 

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top