Now Reading
Natuurlijke wenkbrauwen creëren

Natuurlijke wenkbrauwen creëren

Tegenwoordig wordt vaak veel nadruk gelegd op de wenkbrauwen. Ze worden steeds dikker en donkerder maar het kan ook heel goed op een natuurlijke manier gedaan worden. Dit geeft ook een wat zachtere uitstraling en maakt uw gezicht een stuk vriendelijker. Hoe kunt u deze natuurlijk look nou creëren?

Niet te veel plukken

Veel dames epileren hun wenkbrauwen, wanneer dit te vaak gedaan wordt blijft er natuurlijk niet zo veel haar meer over. Daardoor wordt er vaak flink bij getekend wat natuurlijk niet de bedoeling is. Bij een natuurlijke wenkbrauw is het juist goed dat er veel en wat langer haar zit dus het epileren kunt u wel eens overslaan.

Vul de gaatjes op

Een wenkbrauw dat helemaal egaal is bestaat eigenlijk niet. Op sommige plekken zit er meer haar als op een andere plek of zijn de haartje donkerder als op een andere plek. Deze lichter plekjes kunt u goed op vullen met een wenkbrauwpotlood, let er wel op dat het de juiste kleur is. Wanneer u een te donkere kleur kiest kan dit voor een wat strenger gezicht zorgen. Het potlood heeft u ook maar heel lichtjes nodig u hoeft deze dus niet aan te drukken.

Let niet te veel op symmetrie

Geen elke wenkbrauw is het zelfde maar iedereen houdt van symmetrie. Daardoor wordt er soms bij getekend en bij getekend waardoor de wenkbrauw steeds dikker en donkerder wordt. Dit is helemaal niet nodig, waarschijnlijk bent u de enige die het ziet dus doe niet te veel moeite.

See Also
Slapen met uw haren los of vast

Een natuurlijke wenkbrauw is juist heel mooi en geeft u een zachte uitstraling.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top