Now Reading
Hoe kunt u het beste make-up verwijderen?

Hoe kunt u het beste make-up verwijderen?

make-up

Een gezonde huid begint met een goede reiniging. Misschien draagt u dagelijks een beetje mascara en lippenstift of doft u zich graag op voor een feestje of avondje uit. Het goed verwijderen van make-up is belangrijk om uw huid schoon en gezond te houden. Hoe kunt u het beste make-up verwijderen?

Gebruik een reinigingsmiddel

Er bestaan heel veel middeltjes voor het verwijderen van make-up. Reinigingsdoekjes worden door veel vrouwen gebruikt. Reinigingsdoekjes verwijderen een deel van uw make-up maar lang niet alles. Als aanvulling voor reinigingsdoekjes is het altijd goed uw gezicht nog na te wassen met water en zeep. Naast doekjes is een goede remover ook geen overbodige luxe. Een remover kunt u gebruiken door deze aan te brengen op een wattenschijfje. Let er goed op dat u uw hele gezicht goed schoonmaakt.

Wattenschijfjes vervangen

Vervang het wattenschijfje waar mee u uw gezicht schoonmaakt vaak. Een schoon wattenschijfje geeft een schoon resultaat. Is het wattenschijfje nog steeds vies van de make-up? Dan is uw huid nog niet schoon en kunt er het beste nog een gebruiken. Waterproof make-up staat er om beken dat het goed op zijn plek blijft zitten. Het probleem van waterproof producten is ook dat deze niet met een beetje water van uw gezicht af gaan. Gebruik een goed reinigingsmiddel om ook uw watervaste mascara of lippenstift helemaal te verwijderen.

See Also
droge huid

Uw huid hydrateren

Make-up en het gebruik van removers kan uw huis uitdrogen. Ook al gebruikt u een goede basis met dagcrème, na het reinigen van uw gezicht kan een droge huid ontstaan. Zeker als u dagelijks een make-upje gebruikt is het heel belangrijk uw huid te hydrateren. Neem tijd om uw huid te reinigen.  Bij weinig tijd gaat u met resten in bed leggen wat uw huid zeker geen goed gaat doen. Plan een momentje voor u zelf en laat uw huid ook de volgende dag weer stralen.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top