Now Reading
WIN het boek: Mooi met kleding, Alles over kleur, figuur & styling

WIN het boek: Mooi met kleding, Alles over kleur, figuur & styling

Wilt u graag goed gekleed over straat? Doe mee en maak kans op dit boek, Mooi met kleding! Like onze Facebook pagina en laat weten waarom u dit boek zou moeten winnen. Vrijdag wordt er een winnaar gekozen!

Gemiddeld draagt een vrouw maar 30% van haar garderobe. De overige 70% ligt in de kast. Dat is helemaal niet nodig. Je kan veel meer lol hebben van kleding als je weet wat jou goed staat. Dan hoef je niet elk seizoen een nieuwe garderobe aan te schaffen, maar kan je combineren met wat je al hebt. Dat is fijn voor je portemonnee en voor het milieu.

Mooi Met Kleding is bedoeld voor elke vrouw die wil weten hoe ze er nóg mooier uit kan zien. Maar het is ook een praktische handleiding voor professionals die kledingadvies geven.


Styliste en kledingcoach Merel van ’t Wout legt je in haar boek haarfijn uit welke kleurencombinaties, kleding en make-up het beste bij jou passen. Want de tijd dat we klakkeloos de trend volgden, ligt gelukkig achter ons. Een persoonlijke stijl is ook zó veel leuker. Dus in dit boek sta JIJ centraal! In welke levensfase je je ook bevindt.

Wees je mooiste zelf, zowel vanbuiten als vanbinnen. Als je weet dat je er goed uitziet, krijgt je zelfvertrouwen vanzelf een boost. Dat is de kracht van kleding!

See Also
PME Legend jassen de belichaming van avontuurlijke stijl

Merel van ’t Wout

Merel van ’t Wout is stylist, opleider en auteur. Na haar modeopleiding ontwikkelde ze zich tot een internationaal gewaardeerde stylingcoach. In de loop der jaren adviseerde zij duizenden vrouwen en mannen en heeft zij meer dan 500 stylisten en docenten opgeleid. Ze schreef eerder de bestseller Kleding Genoeg Vrouwen.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top