Now Reading
Luifel plaatsen op uw caravan of camper

Luifel plaatsen op uw caravan of camper

De vakantieperiode is begonnen en veel mensen zullen er weer op uit trekken met hun caravan of camper. Een caravan of camper is zeer geschikt voor een lang verblijf en makkelijk mee te nemen naar verschillende campings. Een roadtrip met een camper of 3 weken Spanje met de caravan klinkt weer als muziek in de oren. Een vakantie naar het buitenland zit er dit jaar misschien niet in maar ook Nederland kan heel mooi zijn. Nederland heeft ook veel kampeer vriendelijke campings.

Upgrade uw Camper of Caravan met een Luifel

De meeste caravans beschikken over een riante voortent, ideaal voor een lang verblijf op de zelfde plek. Wanneer u op door reis bent of gaat rond reizen is het niet altijd even handig om de hele voor tent op te zetten. Een luifel plaatsen aan uw caravan of camper is een ideale oplossing om snel een schaduwrijk zit plekje te creƫren. Een Luifel zit vast aan uw voertuig en is in mum van tijd uitgedraaid. Geen gesleep met tentdoeken of de halve caravan of camper uitpakken voor uw spullen. Wanneer u naar 1 nachtje weer doorreist draait u gemakkelijk de luifel weer in een kunt u uw reis vervolgen naar de volgende plek.

Door het rechte stuk van uw caravan of camper op te meten kunt u bepalen welke lengte luifel u nodig heeft. Neem altijd een maat kleiner dan u zelf gemeten heeft. U weet met een maatje kleiner zeker dat de luifel inclusief de bevestiging op uw voertuig past. U kunt een luifel kopen bij een kampeer speciaal zaak. Een speciaal zaak biedt in veel gevallen ook service om uw luifel te installeren.

Geniet deze zomer optimaal van uw caravan of camper door een luifel te plaatsen. Of u naar het buitenland, Nederland of n de achtertuin op vakantie gaat, met een luifel is een fijn schaduw plekje snel gemaakt. Fijne vakantie!

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top