Now Reading
Leuke TIP! Voordelige Fly Drive Portugal – Alentejo

Leuke TIP! Voordelige Fly Drive Portugal – Alentejo

8 dagen lang reist u door de schilderachtige Alentejo. Deze prachtige regio dat bijna een derde van het land beslaat, betovert haar bezoekers. Hier kunt u kilometers lang rijden zonder ook maar iemand tegen te komen.

Kurkeiken, olijfbomen en glooiende velden tot zover het oog reikt. Zo nu en dan doemt er een verstild dorpje op tussen de goudkleurige, glooiende vlaktes vol tarwevelden.

Ontdek unieke plaatsen in bijzonder Portugal
Tijdens uw reis door de Alentejo komt onder meer langs het marmeren museumstadje Vila Viçosa. Breng in dit charmante plaatsje een bezoek aan het prachtige paleis alvorens u doorreist naar Reguegos de Monsaraz. Slenter door de smalle straatjes van het middeleeuwse stadje Monsaraz, dat vlakbij de Spaanse grens ligt. U brengt de nacht door in de middeleeuwse plaats Beja en geniet de rust en prachtige omgeving.

De laatste dagen brengt u door in de hoofdstad van de Alentejo: Evora. Een schitterende oude stad dat met recht is terug te vinden op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Een prima afsluiter van uw reis waar u zich de laatste dagen zeker niet zal vervelen!

Programma voordelige Fly Drive Portugal – Alentejo

Dag 1 – Alter do Chao / Crato
Na aankomst op de luchthaven van Lissabon, neemt u uw huurauto in ontvangst en vertrekt u het binnenland van Portugal. U zult uw eerste nacht doorbrengen in Alter do Chao of Crato. Geniet van de omgeving van Alter do Chao, die “bezaaid” is met historische bouwwerken, imposante kastelen en herenhuizen.

Dag 2 – Reguengos de Monsaraz / Vila Vicosa / Estremoz
Vandaag reist u via Estremoz verder richting Reguengos de Monsaraz. Onderweg kunt u een stop maken in het charmante plaatsje Vila Viçosa met haar grote huizen van wit marmer en het mooie paleis Paco Ducal.

Vanuit Reguengos de Monsaraz kunt u prima het middeleeuwse stadje Monsaraz bezoeken, vlakbij de grens met Spanje. Slenter door de smalle straatjes en geniet van de gemoedelijke sfeer. Vanaf het kasteel in Monsaraz kunt u genieten van een prachtig uitzicht over de weide omgeving.

Dag 3 – Beja
Ga vandaag op verkenning in het mooie stadje Beja en bezoek het kasteel, en het museum welke is gevestigd in het oude klooster. En geniet van de rust en de omgeving.

Dag 4-5 – Costa Vicentina
De Alentejo is ook: een ruige Atlantische kuststrook met schitterende en door toeristen nog onontdekte zandstranden in door steile kliffen omzoomde baaien bij authentieke plaatsen als Porto Covo, Vila Nova de Milfontes en Zambujeira do Mar. Liefhebber van surfen of bodyboarden? Dan is deze Costa Vicentina dé bestemming.

Dag 6-7 – Evora
De komende dagen brengt u door in de oude stad van Evora, die met recht is terug te vinden op de lijst van UNESCO Werelderfgoed. De stad biedt een keur aan monumentale gebouwen, kerken en musea. Bezoek zeker de Romeinse Diana tempel, het aquaduct, de kathedraal en de Sao Fransisco kerk met o.a. de kapel van de botten.

Dag 8
Naar de luchthaven van Lissabon voor de terugvlucht.

Boek hier deze voordelige Fly Drive Portugal – Alentejo!

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top