Now Reading
16 & 17 juni 2018: Lekker naar de Bio Boer!

16 & 17 juni 2018: Lekker naar de Bio Boer!

Lekker naar de BioBoer: Team Dylan Haegens!

Dit jaar richten we ons op de kids! En daarom hebben we de beroemde Youtuber Dylan Haegens gevraagd om eens een kijkje te nemen op de biologische boerderij en te onderzoeken wat er allemaal te beleven is bij de biologische boer. En daar hebben ze ook een aantal challenges gedaan! Wil je weten welke? Bekijk dan nu het filmpje op Facebook! Kids die Team Dylan Haegens graag willen ontmoeten, maken kans op een meet&greet op de boerderij. Dylan legt er alles over uit in de video! Bekijk de video of registreer je meteen voor de meet&greet via de button.

Doe ook mee met de challenges tijdens Lekker naar de BioBoer!
Beleef een leuk dagje uit, kijk, ruik, proef en doe mee aan een van de boerderij challenges bij jou in de buurt. Tijdens Lekker naar de BioBoer is er bij circa 100 biologische boerderijen, verspreid over heel Nederland, van alles te zien en doen voor kids en hun (groot)ouders.

Kom ontdekken wat de biologische boerderij zo bijzonder maakt. Kom kalfjes knuffelen, fruit plukken, hooibalen klimmen, eitjes rapen, knutselen, speuren of boter schudden. Vraag de boer en boerin het hemd van het lijf over hun boerderij. En ga trots naar huis met je behaalde BioBoerenBewijs. Ook voor (groot)ouders is er genoeg te beleven; van rondleidingen, boerenmarkten, en workshops tot lekkere proeverijen. Geniet mee van tevreden koeien, modderige biggen en volle akkers met gezonde groenten.

Biologisch, eerlijk en puur
Biologisch groeit! En dat is logisch, want biologisch is niet alleen lekker, maar ook gegarandeerd diervriendelijk, milieuvriendelijk, zonder kunstmatige toevoegingen en gentechvrij.

Het officiële keurmerk voor biologische voeding geeft aan dat het product voldoet aan Europese normen, die streng gecontroleerd worden. Tijdens het Lekker naar de BioBoer weekend kan het publiek zien en ervaren dat de hele keten achter een product (van boer tot bord) echt biologisch is.

Ook dit jaar valt er dus weer van alles te zien en te beleven op de bioboerderij. Hou de website in de gaten voor de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes. Boeren schrijven zich nog steeds in, dus check regelmatig even welke boeren bij u in de buurt deelnemen!

Lees ook
Giethoorn verkennen

Fietsroutes
Verder vind je op deze website ook prachtige fietsroutes langs diverse biologische boerderijen. Dus: Lekker fietsen door het platteland en onderweg je tas volladen met lekkers van de boerderij? Bekijk de 40 fietstochten hier voor een route bij jou in de buurt.

Klik hier voor meer informatie over Lekker naar de Bio Boer!

Recreatief.nl

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top