Now Reading
Kom de Veluwe ontdekken tijdens het 3-daags Fiets- en Wandelarrangement

Kom de Veluwe ontdekken tijdens het 3-daags Fiets- en Wandelarrangement

Fietsen en wandelen op de Veluwe

Snuif de heerlijke geuren op en geniet van de natuur tijdens een bijzondere fiets- of wandeltocht over de Veluwe! Verken de omgeving van het hotel, wandel naar Kasteel Staverden of fiets door de Kroondomeinen naar Paleis het Loo.

Verblijf in een gezellig hotel

U verblijft in een van de 172 comfortabel ingerichte hotelkamers. Laat u verrassen en geniet van de pure rust. Het hotel beschikt over diverse kamertypes, variërend van comfortabele 1-persoonskamers tot luxe premium kamers. Tevens zijn alle 2-persoonskamers in 2017 gerestyled en voorzien van een frisse moderne look. Alle kamers zijn uitgerust met Rituals verzorgingsproducten.

Culinaire mogelijkheden

Ook op culinair gebied za het hotel u zeker verrassen. Er zijn namelijk uitgebreide culinaire mogelijkheden:

  • Grand Café “De Schaapskooi”; het adres voor een heerlijke lunch, smaakvol diner en een goed glas wijn bij een gezellig haardvuur.
  • Restaurant “De Eetzael”; in de ochtend geniet u hier van een uitgebreid ontbijt en serveren wij voor groepen smakelijke lunch- en dinerbuffetten.
  • Terras met speeltuin; op een mooie zomerdag is het heerlijk toeven op het riante terras terwijl de kinderen spelen in de speeltuin.

Voor een goed glas wijn of Veluws biertje bent u van harte welkom in de Bar Lounge.

Lees ook
Ontdek de Prachtige provincie Zeeland

Geniet van een heerlijk weekendje fietsen en wandelen op de Veluwe tussen de natuur!

Recreatief.nl

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top