Now Reading
Hoe kunt u kleding langer mooi houden?

Hoe kunt u kleding langer mooi houden?

Kleding langer mooi houden

Heeft u net nieuwe kleren online besteld maar merkt u al gouw dat ze minder mooi worden? Dit is natuurlijk heel zonde als deze kleren een stuk minder mooi worden. De kleuren kunnen vervagen, er kunnen veel pluisjes of een opgedrukt patroon kan los laten. Hoe kunt u uw nieuwe kleding langer mooi houden?

Was kleding niet te vaak

Dit is natuurlijk lastig om kleding minder vaak te wassen als u dit vaak aan heeft. Het kan natuurlijk zijn dat u kleding even aan gehad heeft maar toch besloten heeft om iets anders aan te trekken. Soms belanden kledingstukken hierdoor in de was terwijl ze nog helemaal schoon zijn, leg ze dan ook netjes weer in de kast. Heeft u een leuk shirtje aangehad naar vrienden dan kunt u deze ook even buiten laten luchten deze zijn schoon genoeg om nog eens te dragen. Op deze manier zal uw kleding langer mee gaan.

Binnenste buiten

De kleur kunt u vaak langer mooi houden door ze binnenste buiten te wassen. Vooral bij broeken kan dit veel helpen ze blijven daardoor een stuk donkerder. Een donkerblauwe of zwart broek kunt u het beste dus binnenste buiten keren. Al zult u het minder goed merken bij andere kleding maar ook dit kan helpen bij shirtjes, jurkjes of andere kleding stukken.

Sluit ritsen

Wanneer ritsen niet dicht zitten kan dit vooral bij truien of vesten voor haaltjes zorgen. Er zit ineens een grote lus in uw kleding en zal waarschijnlijk onder in de kast belanden. Dit is natuurlijk niet wat we willen dus het is slim om vooraf ritsen dicht te doen. Op deze manier zorg u ervoor dat de kleding langer mooi blijft.

See Also
voeding

Wassen met azijn

Dit klinkt natuurlijk een beetje vreemd maar dit is voor heel veel dingen goed. De kleur blijft namelijk helder wanneer u wast met een klein scheutje azijn. Het werkt het zelfde als was verzachter en zorgt er voor dat kleren zacht en soepel worden. Als laatst is het ook nog eens goed voor de wasmachine zelf omdat het hiermee ontkalkt worden. Was verzachter kunt u dus goed vervangen voor azijn!

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top