Kinderen

Hoe kunt u uw huis klaar maken voor een kleinkind?

Staat u op het punt opa of oma te worden? Hoe kunt u uw huis klaar maken voor een kleinkind? Een aantal handige tips op een rij.

buitenspelen
Hoe kunt u uw kinderen of kleinkinderen in de winter meer laten buitenspelen?

Wanneer het buiten koud is willen sommige kinderen liever niet naar buiten. Buitenspelen in de winter is gezond. Tips om kinderen buiten te laten spelen.

Hechtere familie
3 tips om een hechtere familie te krijgen

Familie kies je niet maar vrienden wel. U kunt niet met iedereen even goed contact onderhouden. Ik geef 3 tips om een hechtere familie te krijgen.

verwennen
Waarom moet u kinderen en klein kinderen niet te veel verwennen?

Waarom moet u kinderen en klein kinderen niet te veel verwennen? Lees hier de voor en nadelen van het te veel verwennen van kinderen en klein kinderen.

Kleinkind
Is uw kleinkind een moeilijke eter? Gebruik deze tips

Hoe leuk is het wanneer uw kleinkinderen langs komen dat ze gezellig ’s avonds bij u aan tafel zitten. Waar u eerst misschien met elkaar aan de tafel zat is hij nu gevuld met het leukste kleine gezelschap. Natuurlijk heeft u uw kinderen opgevoed en zij weer uw kleinkinderen maar in eetpatronen kan toch een heel verschil zitten. Vaak is het eten bij opa en oma veel lekkerder dan thuis maar hoe zorgt u ervoor dat de kids ook van de gezonde maaltijden gaan genieten? U kunt de kleinkinderen immers niet elke keer patat of pannenkoeken voorzetten. Gebruik deze tips voor de moeilijke eters.

Aandachtspunten om veilig te fietsen met de kleinkinderen

Het verkeer is voor volwassenen al niet ongevaarlijk, laat staan voor kinderen. Daarom moet je…

Zomervakantie aan update toe, ouders spreken zich uit

De lange zomervakantie is weer voorbij. Tijd voor reflectie. Willen we dit de komende jaren zo blijven doen? Als je het aan ouders vraagt, is het antwoord ‘nee’.

Wat zijn de do’s en dont’s bij het opvoeden van kinderen?

Er zijn al vele boeken geschreven over wat je wel en wat je niet moet…