Now Reading
Intieme zomerconcerten in de Kuip

Intieme zomerconcerten in de Kuip

Een aantal van de grootste Nederlandse artiesten komen van 17 t/m 27 augustus naar De Kuip in Rotterdam. Tijdens ‘LIVE @De Kuip’ kun je, onder het genot van een ‘Bites + Concert’ of ‘Diner + Concert’ arrangement, optredens beleven van o.a. Alain Clark, Glennis Grace, Jeroen van der Boom, John West, Og3ne, Rolf Sanchez, Samantha Steenwijk en Xander de Buisonjé. 

Uniek terras op de meest iconische locatie van Rotterdam

Op 1 juli heeft De Kuip een 800m2 groot Zomerterras geopend, wat sindsdien al een groot succes is. Met kleurige stoelen, grote planten en vloerkleden is er een gezellige sfeer gecreëerd. Uit de open keuken, met een rij big green eggs, komen verrassende BBQ-gerechten waarbij ook aan vegetariërs wordt gedacht. Een zomers buitje is geen probleem: het gehele terras is overdekt waardoor een droge plek gegarandeerd is.

En niet alleen het terras en de locatie zijn bijzonder, ook de route ernaartoe is uniek te noemen. Je loopt via de spelerstunnel en langs het heilige gras van De Kuip naar het terras om vervolgens te genieten van het spectaculaire uitzicht…en LIVE! Muziek.

Intieme concerten volgens de richtlijnen RIVM

Elk optreden biedt plaats aan 180 personen. Vanzelfsprekend zijn de richtlijnen van het RIVM het uitgangspunt zonder daarbij de beleving van het publiek uit het oog te verliezen. Omdat alle de betrokken partners en artiesten anders durven te denken, kan er een prijs worden aangeboden die past bij deze tijd. Voor het middagconcert ‘Bites + Concert’ is de prijs 75 euro per persoon. De prijs voor een avondconcert ‘Diner + Concert’ bedraagt 97,50 euro per persoon. Arrangementen zijn exclusief drankjes maar parkeren voor de deur van het stadion is gratis.

See Also
Onvergetelijk mannenweekend

Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op Ticketpoint.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top