Now Reading
Zo kunt u zelf een leuke spotify lijst maken.

Zo kunt u zelf een leuke spotify lijst maken.

favoriete afspeellijst

Lekker om een terrasje of zonnen op het strand met uw favoriete muziek op de oren. Dat klinkt u letterlijk en figuurlijk als muziek in de oren. Met uw eigen spotify lijst is het geen probleem om alleen maar uw favoriete nummers op een lijst te zetten. Zo wordt u tijdens het muziek luisteren niet lastig gevallen door een lang pratende DJ of door allemaal reclame waar u niet op zit te wachten. Zelf een leuke Spotify lijst maken? Zo gaat u te werk.

Uw eigen afspeellijst

Waarschijnlijk houdt u niet maar van 1 muziekstijl. Het dan ook goed om verschillende afspeellijsten aan te maken. Dan kunt u gemakkelijk bij iedere stemming of iedere gelegenheid een passende lijst selecteren. U klikt binnen Spotify op nieuwe afspeellijst of playlist aanmaken. U kunt deze dan een naam geven. Bijvoorbeeld jazz nummers, vrolijke zomerhits of wat voor u de lading dekt. Wanneer de lijst is aangemaakt kunt u uit de oneindige lijst met nummers de voor u favoriete nummers selecteren en deze worden dan aan uw afspeellijst toegevoegd.

Speel uw lijst ook offline af

De afspeellijst die u aankomst is overal beschikbaar, maar Spotify haalt dan wel de muziek online op. Wanneer u niet de hele tijd online bent dan kunt u er ook voor kiezen om de afspeellijst te downloaden. De muziek wordt dan op uw telefoon of tablet gezet en is overal te beluisteren ook wanneer u geen verbinding heeft met het internet.

Afspeellijsten van een ander

Het is natuurlijk niet nodig om het wiel twee keer uit te vinden. Er zijn natuurlijk ook nog andere mensen die van dezelfde muziekstijl houden als u. U kunt dan ook een kijkje nemen naar welke afspeellijsten er al zijn. Wanneer er een lijst is die u aanspreekt kunt u deze ook downloaden of kopiƫren naar uw eigenlijk bibliotheek. Zo hoeft u niet alle muziek zelf op te zoeken en toe te voegen aan uw lijst, maar staat deze er met 1 druk op de knop in.

Lees ook
weesmeisje

Voorgestelde nummers

Wanneer u 1 of meerdere lijsten gemaakt heeft dan ziet Spotify dit ook. Aan de hand van uw muziekkeuze komt Spotify ook met voorgestelde nummers. Deze passen bij uw zoekgedrag. Zo komt u gemakkelijk in aanraking met bijpassende nummers. Waarschijnlijk ook met nummers die u nog helemaal niet kende, maar die wel uw nieuwe favoriet kunnen worden.

Wordt uw eigen DJ en stel uw eigen lijsten samen. Dan zult u deze zomer veel luisterplezier beleven.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top