Huisdieren, hoe zit het daar mee?!

Huisdieren, hoe zit het daar mee?!

Hallo allemaal, afgelopen week hebben we weer een klein onderzoekje uitgezet. Ditmaal met als onderwerp huisdieren. Maar wat vinden we eigenlijk van huisdieren? Bent u allen ook zo nieuwsgierig naar de uitslag van het onderzoek? 

Graag dank ik de deelnemers/sters wie dit onderzoek mede mogelijk hebben gemaakt. Er zijn ook dit keer weer vele respondenten. Bent u de volgende?

Wat vinden we eigenlijk van huisdieren
Uit onderzoek is gebleken dat u allen in het algemeen erg positief denkt over huisdieren, ruim 50% vindt huisdieren leuk en zelfs 40% vindt huisdieren geweldig. Daarnaast ziet 26% het als afleiding.

Uit hetzelfde onderzoek is gebleken dat ruim 55% van u altijd al huisdieren heeft gehad en dat bijna 30% in het verleden huidieren heeft gehad. Momenteel geeft 60% van u aan momenteel huisdieren te hebben. 16% heeft helaas geen tijd voor huisdieren en een enkeling vindt ze te duur.

Soort huisdier
Maar welke soorten huisdieren vallen nu in de smaak? Reptielen, insecten, volges, vissen, honden, katten of knaagdieren? Misschien wel klein vee?

Even een overzicht:

  1. Honden
  2. Katten
  3. Vissen
  4. Vogels
  5. Knaagdieren

De reden
Waarom hebben we eigenlijk een huisdier? Geen idee eigenlijk, bij ons thuis is het net een kinderboerderij. Vogels, geitjes, honden en zelfs kippen kunt u bij ons thuis terug vinden. 

  1. Gewoon, zomaar we vinden huisdieren gewoon erg leuk!
  2. We zijn altijd opgegroeid met huisdieren en we kunnen niet meer zonder..
  3. Het helpt ons tegen de eenzaamheid, we voelen ons met huisdieren minder eenzaam.

Extraś kopen
Wat kopen we naast de basismiddelen als voer en onderdak eigenlijk nog meer voor onze huisdieren? Er is namelijk van alles te koop u kunt het zo gek niet bedenken.. Op 1 staan de snoepjes en het lekkers gevolgd door de speeltjes en op de derde plek staan de knuffels en kussens. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan het kopen van verzorgingsproducten.

Wilt u in de toekomst ook mee doen aan ons onderzoek en kans maken op leuke prijzen? Meld u dan nu nog aan op vijftigplusonderzoek.nl!

Tot snel!

Lekker gelezen? Misschien vind je onderstaande berichten ook interessant: