Now Reading
Hoe kunt u zorgen voor minder honger?

Hoe kunt u zorgen voor minder honger?

Honger

Bent u aan het diëten en merkt u dat u vaak honger heeft? Of heeft wel vaker last van een hongergevoel? Hoe kunt u er voor zorgen dat u minder honger krijgt zonder gelijk de kast los te trekken. Zodra u deze tips heeft gelezen weet u waar u op moet letten om minder trek te hebben.

Zorg dat u genoeg eet

Natuurlijk klinkt het voor zich maar wanneer u aan het lijnen bent of wanneer u gestrest bent u eet u toch te weinig. Wellicht neemt u er ook niet de tijd voor omdat u erg druk met andere dingen bent wat natuurlijk het honger gevoel kan verklaren. Wanneer u probeert af te vallen proberen mensen vaak zo min mogelijk te eten. Let er wel op dat u genoeg groente en fruit eet, dit is veel gezonder en bevatten natuurlijk minder calorieën. Laat dan dus de bak chips staan en ga voor groente en fruit. Let er dus op dat u voldoende gezonde voedingsstoffen naar binnen krijgt.

Drink water

Wanneer u honger heeft kunt u ook goed een glas water drinken. Soms wordt honger ook verward met het hebben van dorst dus drink eerst een glas water. Het water zal dan ook een wat meer vol gevoel geven zodat u minder honger zult ervaren.

Blijf bezig

Wanneer u honger heeft zal dit vaak zijn wanneer u lekker op de bank zit en u niets te doen heeft. Dan pas zult u merken dat u misschien wat trek heeft. Wanneer u afgeleid bent of iets te doen heeft zult u dit honger gevoel veel minder merken en is uw gedacht hier ook vanaf. In plaatst van tv kijken kunt u dus gaan wandelen, zo bent u afgeleid en komt u toe aan uw dagelijkse beweging.

See Also
zoete snacks

Eet van een kleiner bord

Meestal vullen we ons bord voor ongeveer 70%. Wanneer u dus een kleiner bord pakt zult u dus automatisch minder eten als wanneer u een groot bord pakt. Eigenlijk houd u uw hersenen een beetje voor de gek want door van een klein bord te eten heeft u minder honger. Als u ineens veel minder op schept om een groot bord dan zal uw lichaam denken dat ze te weinig binnen hebben gekregen.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top