Now Reading
Hoe kunt u warm blijven op de scooter of scootmobiel?

Hoe kunt u warm blijven op de scooter of scootmobiel?

scooter of scootmobiel

Tijdens het rijden op een scooter of scootmobiel zit u stil. Wanneer de temperaturen verder zakken wordt het steeds kouder tijdens het rijden. Uw lichaam zal zich zelf niet verwarmen waardoor u als een ijsklontje aankomt op uw bestemming, dit is natuurlijk niet de bedoeling. Hoe kunt u warm blijven op de scooter of schootmobiel?

Warme kleding dragen op de scooter of scootmobiel

De basis voor het warm houden van uw lichaam zit hem in de kleding. Alleen een dikke winterjas is niet voldoende. Draag laagjes en doe als laatste uw winterjas aan. Kies voor een winterjas die geen wind of water doorlaat. Voor regenachtige dagen kunt u kiezen voor een aanvullende poncho of regenjas. Vergeet uw benen niet. Draag eventueel een thermosbroek onder uw onderkleding zodat u ook hier lekker warm blijft.

Een fleece poncho of een dekentje

Tijdens het rijden op uw scooter of scootmobiel worden de benen vaak erg koud. Alleen een thermosbroek en spijkerbroek kan tijdens de koude dagen niet voldoende zijn. Een poncho van fleece is een goede aanvulling. Er zijn poncho’s die speciaal voor scootmobiel gebruikers zijn ontwikkeld. Deze vallen goed om uw een en zijn eenvoudig met klittenband vast te maken. Op een scooter is een poncho misschien wat minder handig toch is een fleece kleedje over de benen geen overbodige luxe.

Bescherm uw handen en hoofd

De 2 lichaamsdelen die waarschijnlijk het meeste te verduren krijgen zijn uw handen en hoofd. Goede handschoenen of voorverwarmde handschoenen zijn een goede tip tijdens de koude dagen. Draag een goede muts die geen wind doorlaat en vergeet ook uw nek niet af te dekken met een sjaal.

See Also
scooter

Ga in de winterdagen goed voor bereid op pad zodat u kunt blijven genieten van uw scooter of scootmobiel ritjes.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top