Help uw dochter met haar bruiloft

Help uw dochter met haar bruiloft

Gaat uw dochter binnenkort trouwen? Van harte gefeliciteerd met dit grote nieuws, wat zult u trots zijn! De komende maanden zullen voor uw dochter een tijd vol met regelen, hectiek maar vast ook van genieten worden. En met een beetje geluk kan zij uw hulp daar goed bij gebruiken.

Misschien dat u van uw dochter een groot onderdeel van haar huwelijk mag regelen of wellicht juist allemaal wat kleine onderdelen. Wat het ook is, het is belangrijk dat zij overzicht houdt in hetgeen waar u mee bezig bent. Dit scheelt de bruid namelijk een heleboel stress. En natuurlijk belt u haar regelmatig op om een update van de situatie te geven. Maar zal het niet handig zijn om online bij te houden waar u mee bezig bent en dat uw dochter in kan zien wat er allemaal speelt?

Dan is de app  ‘Our Wedding Planner‘ waarschijnlijk een hele handige app voor jullie. Deze app helpt de bruid en bruidegom eenvoudig om de bruiloft te plannen en zij kunnen u via de app gemakkelijk betrekken bij de organisatie.

De voordelen voor het bruidspaar
Our Wedding Planner is een eenvoudige app om jullie helpt met het plannen van de perfecte bruiloft. Het beheren van jullie gasten lijst, to-do lijst, budget en leveranciers allemaal op één plek. Het samenstellen van jullie gastenlijst is gemakkelijk met deze app. Je kunt al jullie gasten direct vanaf je telefoon contacten importeren en beheren.

app

Geen behoefte om alleen te plannen, met de app kunnen jullie familie en vrienden uitnodig om jullie te helpen met plannen en ieder detail perfect te krijgen. Jullie kunnen jullie bruiloft plannen vanaf jullie telefoon of tablet en alles direct met elkaar synchroniseren. Ook kunnen jullie alle leveranciers importeren, zodat jullie de leveranciers op de grote dag snel kunnen bereiken als dat nodig is.

Lekker gelezen? Misschien vind je onderstaande berichten ook interessant: