Now Reading
Handige apps voor de zoektocht naar uw nieuwe woning

Handige apps voor de zoektocht naar uw nieuwe woning

Huis kopen

Het zoeken naar een nieuwe koopwoning kan erg veel tijd met zich meebrengen en veel stress opleveren. Gelukkig zijn er handige apps die uw zoektocht naar een nieuw huis iets makkelijker kunnen maken.

Funda
De app van Funda is misschien wel een van de bekendste, want wie gaat zoeken naar een nieuwe woning komt als snel bij Funda terecht. De app niet zo uitgebreid als de website. Toch is het handig om deze app te downloaden, u kunt hier namelijk uw zoekcriteria invullen, foto’s bekijken en de informatie doornemen.

Bent u enthousiast geworden over een huis? Dan kunt u via de telefoon of mail direct contact opnemen met de makelaar. Het huis snel terugvinden? Via mijn Funda kunt u huizen gemakkelijk opslaan.
Download hier de Funda app voor Android of IOS

Marktplaats
Tegenwoordig staan er niet alleen artikelen voor in huis op Marktplaats. Mensen bieden steeds vaker hun huis te koop aan via Marktplaats. Dit wordt vaak gedaan zonder dat daar een makelaar tussen zit, voor u is de kans op een snelle verhuizing dus stukken groter. U kunt uw zoekopdracht zo instellen dat u automatisch een mail krijgt als het aanbod binnen de door u aangegeven straat wordt ge-update.
Download hier de Marktplaats-app voor Android of IOS

Lees ook
tuin

HomeNode
Gaat u liever een rondje kijken om te kijken welke huizen er in de buurt te koop staan? Dan is de app van HomeNode een echte aanrader. Ziet u een te koop bord in de tuin staan, dan kunt u via de app direct zien wat de vraagprijs van de woning is.
Download hier de HomeNode app voor Android 

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top