Now Reading
Giethoorn High Tea arrangement – Redactie TIP!

Giethoorn High Tea arrangement – Redactie TIP!

Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel. Tevens staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18- en 19-eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes. Je voelt zich hier al varend gauw thuis. Voor een dagje uit is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt je onze Giethoornse partner. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Je kunt hier terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega’s. Ook is het mogelijk om te genieten van een echte Giethoorn High Tea. Het restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn en achter het restaurant ligt een grote parkeerplaats waar je jouw auto gratis kunt parkeren, ideaal toch? Direct voor het restaurant stap je aan boord van de eigen rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Giethoorn High Tea arrangement – Redactie TIP!

Organiseer een Giethoorn High Tea, met een uitgebreide high tea is er voor iedereen wel wat wils! In de ochtend, wordt je ontvangen met een heerlijk stukje speculaas en warme consumptie. Als je lekker even bent bij gekomen van de reis naar Giethoorn, stap je aan boord voor een rondvaart door Giethoorn. Een deskundige schipper laat de mooiste plekjes van Giethoorn zien en kan veel vertellen over het dorp. Na de rondvaart, is het tijd om even het dorp te voet te verkennen. Even lekker shoppen, of nog een bezienswaardigheid van dichterbij bekijken.

Bij terugkomst bij het restaurant, is het genieten geblazen. In het restaurant geniet je van een Giethoorn High Tea. Het is een zeer uitgebreide high tea met allemaal verschillende lekkernijen. Van cake tot taart, en van toast tot brood met verschillende soorten beleg, er is voor iedereen wel wat wils bij dit Giethoorn High Tea.

Lijkt het jou ook zo leuk om een Giethoorn High Tea te organiseren? Klik dan HIER!

Recreatief.nl

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top