Now Reading
Genieten van uw favoriete muziek?

Genieten van uw favoriete muziek?

Genieten van uw favoriete muziek?

Vindt u het heerlijk om af en toe eens naar uw eigen muziek te luisteren. Of heeft u verschillende favoriete nummers waar u maar geen genoeg van kan krijgen en het liefst een eigen afspeellijst van wilt hebben. Via Spotify heeft u de mogelijk om al uw favoriete muziek samen te voegen in uw eigen afspeellijst. Lees hier mijn tips.

Spotify
Via het digitale platform Spotify heeft u toegang tot miljoenen nummers van artiesten overal ter wereld. U kunt het afspelen op uw mobiele telefoon, computer, tablet en televisie. Zo heeft u toegang tot alle soorten muziek waar u dan ook bent.

Uw eigen afspeellijst aanmaken met uw favoriete muziek.

Om gemakkelijk een afspeellijst aan te maken volgt u de onderstaande stappen. Vergeet hierbij niet eerst de Spotify app te downloaden op uw apparaat.

1. Open de Spotify app en kies voor het menu: Bibliotheek
2. Klik op het plus (+) icoontje en kies: Playlist aanmaken
3. Het is tijd om uw afspeellijst een eigen naam te geven. Bedenk een leuke, originele of handige naam en klik op: Maken.
4. Het is tijd om nummers toe te voegen. Kies voor: Nummers toevoegen.
5. U komt in het zoekmenu waarbij u geheel los kunt gaan. Klik op: Zoeken om al uw favorieten nummers te zoeken en te selecteren.

Uw afspeellijst is gemaakt en u kunt beginnen met luisteren.

Mocht u muziek aan het luisteren zijn en er komt een nummer voorbij die u achteraf graag aan uw afspeellijst wil toevoegen dan kan dat uiteraard ook. Kies voor de 3 puntjes bij het liedje dat u luistert. Er komt een keuze menu naarboven waar u uit kunt kiezen en doorheen kan scrollen. Kies voor: Toevoegen aan, en kies de afspeellijst waaraan u het nummer wilt toevoegen.

Een nummer verwijderen

Heeft u een nummer toegevoegd waarvan dit niet de bedoeling was of heeft u het nummer te vaak geluisterd en wilt u het graag verwijderen. Dit is ook mogelijk.

See Also
De nobele valsspeler

1. Ga naar uw afspeellijst toe waaruit u het nummer wilt verwijderen.
2. Klik op de 3 puntjes en kies voor: Bewerken.
3. U heeft nu de mogelijkheid om nummers te verplaatsen in de afspeellijst of te verwijderen.
4. Klik op het rondje met het streepje er in om een een nummer te verwijderen.
5. Het nummer is verwijderd uit uw afspeellijst.

Liever de gehele afspeellijst verwijderen. Kies dan bij de 3 puntjes voor: afspeellijst verwijderen. De gehele afspeellijst zal verwijderd worden.

Het enige wat u nu nog moet doen is Spotify downloaden mocht u dat nog niet hebben. Een afspeellijst maken en genieten van al uw favoriete muziek!

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top