Now Reading
Fleur uw balkon op

Fleur uw balkon op

Heeft u een balkon en weet u niet wat u er van moet maken deze zomer? Dan heb ik voor u misschien wel een paar handige tips die u kunnen helpen bij het opfleuren van uw balkon.

Wanden
Besteed niet alleen aandacht aan uw grondoppervlakte maar ook aan uw muur. Hang hier bijvoorbeeld een spiegel op. Dit geeft diepte en doet uw balkon groter lijken.

Hang aan de andere kant een verticale groene tuin, Dit kan u zelf maken met potten tegen uw muur of met een pallet. Houd u niet van inkijk? Bedek dan uw reling met een afscherm doek of mooi bamboe.

Tuinmeubelen
Het beste kunt u praktische tuinmeubelen gebruiken. Die wel lekker zitten natuurlijk maar niet al teveel ruimte in beslag nemen. Wat dacht u van een paar goede inklapbare stoelen? Er zijn tegenwoordig zelfs tafeltjes te krijgen die u aan uw reling kunt hangen, die u ook nog eens kunt inklappen! En u kunt uw tuinmeubelen natuurlijk ook in een leuk fleurig kleurtje schilderen of al in de goede kleur kopen natuurlijk. Wees creatief!

Balkonbarbecue
Bent u al bekent met de balkonbarbecue? Het heeft de vorm van zā€™n plantenbak die u aan de reling kunt hangen. Deze hangt naar binnen en is een barbecue. Hoe handig! Pas wel op dat u geen vlees over de randt van uw balkon gooit.

Planten
Voor balkons zijn er verschillende bakken die u aan uw muur of reling kunt hangen. Houd u van kleur? Neem dan bakken in verschillen kleuren maar zorg wel dat het nog enigszins bij elkaar past. Stem dit ook af met uw bloemen en planten.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top