Now Reading
Een blog over verliefde mannen

Een blog over verliefde mannen

Een blog over verliefde mannen. Eens even helemaal iets anders dan waar er normaal over geblogd wordt!

Dames, hoe vaak hebben wij de overslaande stem van mannen gehoord? Het rare piep-stemmetje midden in een zin. Leuk hé? Er zijn verschillende onderzoeken gedaan en de overslaande stem van een volwassen man is eindelijk verklaard.

De mannenstem
Mannen, uitzonderingen ben ik nog niet tegengekomen, verlagen hun stem nogal eens om ‘stoerder’ of ‘mannelijker’ over te komen. Toch willen ze niet ’te mannelijk’ overkomen, waardoor hun stem weer omhoog gaat. Zo ontstaat er een prachtige zanglijn. Enig!

Interesse
Als een man interesse heeft in een vrouw, kan zijn stem behoorlijk overslaan. Net als in de vroege puberteit, toen de baard in de keel kwam. En weet u wat hier nog het grappige aan is? Uit onderzoek is gebleken dat de meeste vrouwen het helemaal geweldig vinden, zo’n overslaande stem bij een man. Blijkbaar zijn wij dol op gekke geluidjes.

Vrouwen
Ook wij vrouwen kunnen er wat van. Zodra wij een man leuk vinden, gaat onze stem omhoog. Eigenlijk een beetje alsof we een schattige puppy of een baby zien. Dan gaan we ook ineens een aantal tonen hoger. Maar hé, we kennen allemaal wel de uitspraak ‘Mannen blijven baby’s, alleen hun speelgoed wordt duurder.’ Toch, dames? Ondanks dat we mannen blijkbaar zien als baby’s, we zijn wel gek op ze!

Let er maar eens op, gaat uw stem omhoog in de buurt van een man? Gaan er stemmen omhoog als er met u gepraat wordt? We weten nu waarom! Geniet ervan.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top