Now Reading
Een avondje muziek luisteren en een nachtje slapen aan de kust?

Een avondje muziek luisteren en een nachtje slapen aan de kust?

Heeft u ook weer zin om, uiteraard op gepaste afstand, een avondje te genieten van live muziek, een heerlijk diner en een nachtje slapen aan de kust?

Wij hebben een uniek programma voor u samengesteld waarbij aan alles is gedacht en u geheel verzorgd een veilig avondje uit kunt gaan.

Er mag dan wel niet gedanst en gefeest worden! Genieten mag best!

Wat dacht u van een live optreden van Karin Bloemen op woensdagavond 7 oktober, heerlijk dineren en een drankje doen want u blijft lekker slapen dus u hoeft niet meer naar huis te rijden.

De zaal is zo ingericht dat iedereen op een veilige manier kan genieten. U wordt naar uw tafel begeleid waar gedurende de avond uw 4-gangen diner geserveerd wordt. Wij zorgen dat u altijd 1,5 meter afstand houdt van andere gasten.

Karin Bloemen is een alleskunner en rasentertainer. In deze unieke solo-voorstelling doet ze waar ze zin in heeft. In de afgelopen 3 decennia heeft ze zoveel repertoire opgebouwd, dat ze zonder problemen een hele week zou kunnen vullen. In dit programma graaft Karin Bloemen in haar eigen grabbelton vol herinneringen naar de leukste verhalen en de mooiste liedjes. Welke dat zijn, weet alleen Karin zelf.

Het wordt een prachtige avond vol entertainment, met daaronder de uitbundige handtekening van Karin Bloemen.

Lees ook
Waarom een hondenoppas worden?

Ook zin om weer een avondje te genieten?

Boek dan deze unieke 2-daagse trip met een heerlijke avond met Karin Bloemen.

Recreatief.nl

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top