Now Reading
De beste hooroplossing

De beste hooroplossing

Gehoorverlies ontstaat meestal door natuurlijke slijtage. Gelukkig kan een hoortoestel dat verlies in de meeste gevallen compenseren. Schoonenberg gaat samen met u op zoek naar een hooroplossing dat past bij uw situatie en budget. Voor een optimaal resultaat past een kundig audicien dit toestel vervolgens in twee maanden perfect aan op uw gehoor.

Aanpassing hoortoestel cruciaal
Een hoortoestel is slechts de basis van de hooroplossing. Vervolgens is een juiste aanpassing van het hoortoestel door de audicien cruciaal. Daarom biedt Schoonenberg een proefperiode aan, waarin u uw nieuwe hoortoestel thuis kunt uitproberen. In deze periode heeft u enkele afspraken met een door de branche gecertificeerde en gediplomeerde audicien, bij wie u uw bevindingen kunt aangeven. De audicien zal uw hoortoestel bij elke afspraak verder aanpassen op uw gehoor. Die aanpassingen zorgen ervoor dat het toestel uw gehoorverlies optimaal compenseert. De audicien maakt gebruik van speciale geluidsarme aanpaskamers met geavanceerde apparatuur om tot het juiste resultaat te komen. Die service zit inbegrepen bij de prijs van het toestel, zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. Ook na de aanschaf is het wijzigen van de instellingen van uw hoortoestel altijd mogelijk.

Gestelde eisen
Wij werken volgens een goed en zorgvuldig proces. Dat proces voldoet aan alle eisen die de gehele branche en betrokken partijen zoals KNO-artsen, audiologische centra en zorgverzekeraars stellen.
Voor iedere unieke situatie heeft Schoonenberg een unieke hooroplossing. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw gehoorprobleem? Dan bent u van harte welkom in de dichtstbijzijnde Schoonenberg winkel.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top