Now Reading
Boeken tip: Kwetsbare liefde

Boeken tip: Kwetsbare liefde

Kwetsbare liefde

Voor fans van Call the MidwifeVirgin River en Dokter Deen

Na Anne Jacobs, Tracy Rees en Charlotte Jacobi voegde Felicia Otten zich naadloos in het rijtje women’s fictiontopauteurs van Xander Uitgevers. Met haar originele, meeslepende en sprankelende serie De dorpsdokter viel ze bij duizenden lezers onmiddellijk in de smaak. En nu is ze terug met een aangrijpend vervolg!

Duitsland, jaren vijftig. De jonge arts Thea en haar grote liefde Georg zijn druk met het plannen van hun bruiloft. Kort voor hun droomhuwelijk slaat het noodlot echter toe: Thea wordt ernstig ziek en moet herstellen in een revalidatiecentrum in de bergen. Niemand kan met zekerheid zeggen of ze ooit weer de oude zal worden, dus doet de wanhopige Thea er alles aan om haar vroegere leven te vergeten. Ze besluit zelfs Georg voorgoed gedag te zeggen.

Maar Georg geeft niet zomaar op. En als Thea door een ingrijpende ervaring een stukje van haar oude moed terugkrijgt, beseft ze dat er genoeg dingen in haar leven zijn die het waard zijn om wél voor te vechten.

Kwetsbare liefde is een hoopgevend verhaal over jezelf overwinnen en de kracht van de liefde.

See Also
The devil wears Prada

Felicia Otten

Felicia Otten(1966) is het pseudoniem van een populaire Duitse auteur. Ze studeerde filosofie, theologie en journalistiek voordat ze zich realiseerde dat haar hart toch lag bij het vertellen van verhalen. De dorpsdokter is haar eerste serie die in het Nederlands verschijnt.

Bron: Xander Uitgevers

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top