Now Reading
Boeken tip: De Oostenrijkse verleiding

Boeken tip: De Oostenrijkse verleiding

De Oostenrijkse verleiding

De nieuwe hartverwarmende winterromance van bestsellerauteur Karen Swan

Naast het geweldige succes van bestsellerserie Het wilde eiland vinden de seizoensromances van Karen Swan nog altijd gretig aftrek. De Oostenrijkse verleiding bevat alles wat een échte Swan typeert: liefde, spanning, drama en een vleugje mysterie tegen een idyllische achtergrond – deze keer wintersportwalhalla Zell am See!

Regisseur Clover Phillips wil een documentaire maken over Kit Foley, een getalenteerde maar controversiële snowboarder. Hij was ooit betrokken bij een dodelijk ongeval, maar heeft daar nooit over willen praten.

Vastbesloten om de waarheid te achterhalen vertrekt Clover naar de besneeuwde Alpen, waar ze een romantisch winterwonderland deelt met een man die haar niet kan uitstaan. Hij vindt dat ze bevooroordeeld is, en hij is bovendien druk met trainen voor het WK. Terwijl Clover de beste shots probeert te maken en steeds dieper in Kits verleden graaft, merkt ze dat ze zich tot hem aangetrokken voelt. Toch is ze ervan overtuigd dat hij iets verbergt. Is hij wel echt zo koud als hij lijkt?

Lees ook
Virgin River

Karen Swan

Karen Swan was modejournalist voordat ze doorbrak als auteur. Eerder verschenen onder andere de succesvolle titels Een Noorse winternacht, De Spaanse belofte en De Schotse ontdekking, en de bestsellerserie Het wilde eiland. In Nederland en Vlaanderen verkocht Swan al meer dan 200.000 exemplaren.

Bron: Xander Uitgevers

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top