Now Reading
Boeken tip: Aartsvijand

Boeken tip: Aartsvijand

Aartsvijand

Het nieuwste deel in de epische saga van de Courtney-familie

Een nieuw deel in de Courtney-serie, met alle ingrediënten van een échte Wilbur Smith: avontuur, liefde, wraak, familiegeheimen en spanning.

Parijs, 1794. Paul Courtney kijkt toe hoe zijn moeder naar de guillotine wordt gebracht en weet dat hij er alles aan moet doen om aan hetzelfde lot te ontsnappen. Paul voegt zich bij het leger van Napoleon en wordt naar Egypte gestuurd. Maar hoever zal hij gaan om te overleven – in een wereld die in brand staat en waarin zich in elke hoek verraders verschuilen?

Kaapstad, 1806. Twaalf jaar later zweert Adam Courtney op het Neptunus-zwaard van zijn vader dat hij niet zal rusten voor hij de eer van zijn familie heeft hersteld. Op zijn tocht van Kaapstad naar Calcutta ontdekt Adam dat de vijand die hij zoekt misschien dichterbij is dan hij denkt…

See Also
De overstroming

Wilbur Smith en Tom Harper

Wilbur Smith (1933-2021) verkocht al meer dan 140 miljoen boeken. Sinds zijn eerste succes in 1964 schreef hij ruim veertig bestsellers. Zijn romans spelen zich vooral af in Afrika en worden geroemd om de levensechte personages en betoverende landschappen.
Tom Harper schreef diverse boeken die inmiddels al in 21 talen zijn vertaald.

Bron: Xander Uitgevers

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top