Now Reading
“Bas de Hoorman” verbetert imago hoortoestellen

“Bas de Hoorman” verbetert imago hoortoestellen

In Nederland kampen 1,5 miljoen mensen met een hoorprobleem. Circa 33% van deze groep maakt gebruik van een hoortoestel. De drempel om een hoortoestel te dragen is voor veel mensen hoog. Zonde, aldus de hoorbranche. Met behulp van hoorheld Bas de Hoorman willen zij het imago van het hoortoestel verder verbeteren.

Reizen met openbaar vervoer levert voor veel mensen met een hoorprobleem vaak lastige situaties op. Omroepberichten die niet goed gehoord worden, door veel geroezemoes is het spraakverstaan minder, met als gevolg een onzekere reiziger, een verkeerd perron of erger nog: een gemist vliegtuig. Vanaf vandaag is de nieuwe animatie van Bas de Hoorman te bekijken op zijn website. In dit nieuwe avontuur helpt Bas een echtpaar dat opgetogen naar het vliegveld komt om daar aan hun vakantie te beginnen. Maar door hun slechthorendheid dreigt hun reis te eindigen in een drama nog voor hij goed en wel begonnen is. Zal de hulp van Bas de Hoorman op tijd komen?

Als mensen minder goed gaan zien, dan gaan ze vrij snel naar de opticien om een bril of contactlenzen aan te schaffen. Maar als mensen minder goed horen, wachten ze gemiddeld zeven jaar voordat ze naar de audicien gaan. Doordat het gehoorverlies geleidelijk toeneemt, hebben zij niet door dat ze minder goed horen en denken nog prima te functioneren zonder hoortoestel. Maar hoe je het ook wendt of keert, leven met een hoorprobleem is moeilijk, vermoeiend, staat communicatie in de weg en komt je prestaties uiteindelijk vaak niet ten goede. Meestal is met een hoortoestel veel verbetering mogelijk, wat het leven een stuk aangenamer maakt en onnodige problemen kan voorkomen.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top