Now Reading
3 Toppers voor een Feestje tijdens de Kerst

3 Toppers voor een Feestje tijdens de Kerst

Bent u bezig met het organiseren van een feest tijdens de Kerstdagen? Nederland zit vol met feestmogelijkheden en daarom heb ik voor u een TOP 3 samengesteld.

Op zoek naar een leuke feestavond met overnachting in Scheveningen in combinatie met Crazy Piano’s of gaat u liever één dag of avond erop uit in Gelderland om na zeer geslaagde avond de roes uitslapen in uw eigen bed? De keus is groot! Bekijk nu onze TOP 3 en boek een leuke feestdag of -avond tijdens de Kerstdagen voor uw gezelschap. Boek nu uw feestarrangement in Scheveningen of in Gelderland op een thema boerderij.

1. Crazy Kerst aan Zee arrangement in Scheveningen

Uitgebreid dineren in de Crazy Pianos, daarna lekker swingen met live pianomuziek afsluiten met een overnachting in het Badhotel Scheveningen. De volgende ochtend staat er een overheerlijk ontbijtbuffet voor u klaar!

Genieten met Kerst in Scheveningen
Nog geen plannen met de kerstdagen? Dan biedt het Crazy Kerst aan Zee arrangement uitkomst. Geniet van een overheerlijk 4-gangen diner in de Crazy Pianos, aansluitend kunt u lekker swingen met live pianomuziek. U sluit de avond af met een overnachting in het Badhotel Scheveningen. De volgende ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet op u te wachten. U bent verzekerd van een heerlijke kerst.

Veel te zien en te beleven in Scheveningen
Op slechts 150 meter afstand van de boulevard en het Noordzeestrand ligt het 3 sterren Badhotel Scheveningen. Omgeven door het veelzijdige recreatieve aanbod en de trendy uitgaansgelegenheden is uw vrije tijd snel ingevuld. Binnen een straal van 500 meter treft u o.a. aan: Afas Circustheater, Holland Casino Scheveningen, Pathe Cinemas en de Crazy Pianos. Voor een middagje shoppen bent u zo in het centrum van Den Haag.

2. Kerst familiematinee in Doesburg

Een koud en warm kraampjesbuffet voor de hele familie op 1e en 2e Kerstdag van 12.30 tot 16.00 uur. Een grandioze middag voor jong en oud met veel entertainment! Een aparte zaal voor de kinderen met 1000m2 speel plezier.

Lekker uit eten met de Kerst ideaal voor familie’s met kinderen
Heeft u geen zin tijdens de Kerstdagen zo lang in de keuken te staan?
Kom met uw familie of gezin naar de IJsselhoeve. Eet lekker mee terwijl ook de kinderen zich optimaal vermaken in Binkie’s speelparadijs .

De IJsselhoeve in Kerstsfeer
Alle kinderenkunnen zich super vermaken in “Binkie-Kinderpretparadijs”. Genieten van deze gezellige middag in Kerstsfeer metentertainment en een smakelijk “Kerst-Familie-Matinee-Buffet”. Onbeperkt, drankjes, bier, fris en wijnen. En tot slot eengrandioos “Kerst-dessert-buffet”.

See Also
Familiespellen

3. Kerstfeest aan boord van de partyboot in Rotterdam

Vier de kerst dit jaar met een onvergetelijk feest aan boord!
Welkom aan boord! Een spannend moment, als u aan boord stapt van Raderstoomboot De Majesteit. Bij binnenkomst wordt u door onze kapitein en zijn bemanning verwelkomd. De Kerstman zorgt voor een warm onthaal met een feestelijk drankje en luxe hapjes. Alle salons aan boord zijn gedecoreerd in een stijlvolle en gezellige kerstsfeer.

Na onze vriendelijke ontvangst kunt u de sfeervolle ambiance van het schip zelf ervaren. Aan uw gereserveerde tafel(s) bent ualtijd zeker van een comfortabele zitplaats. Maar uiteraard nodigen wij u van harte uit om in de prachtige salons en bij de doorkijk rond de machinekamer een kijkje te nemen.

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top