2015 Trouwtrends

2015 Trouwtrends

Gaat u dit jaar trouwen? Gefeliciteerd! Dan bent u wellicht wel benieuwd naar de trouwtrends voor dit jaar. Zo trouwt u dit jaar helemaal in stijl! Lees daarom snel verder.

Kleur
In 2014 zagen we het al voorbij komen, heel veel roze, wit en beige kleuren. Dit jaar zullen deze kleuren ook zeker nog hot blijven, maar dan niet zo fel als vorig jaar. Vooral kleuren die op elkaar lijken, maar dan verschillend qua tint komen weer terug.

Bloemen
Pioenrozen, hortensia en de lathyrus zijn nu populair deze lente. We zien vooral witte en felle kleuren terug bij de bloemen dit jaar. Vooral in de kleur roze. Daarnaast mag goud, zilver en koperkleur niet ontbreken op uw bruiloft. We zien deze kleuren ook vooral terug in de woontrends.

Glitter
De glinster factor is ook weer helemaal terug in 2015. Maar wees gerust, u hoeft niet in een glitter jurk te gaan, want het zijn vooral de bruidsmeisjes die een beetje moeten bij glinsteren. Dat kunnen bijvoorbeeld de hakken zijn, een haarband of een riem.

Trouwjurk
De trend is simpel: blote schouders (off the shoulder). Bij de meest recente trouw catwalk shows zagen we ontelbaar veel trouwjurken voorbij komen met blote schouders. Met zo’n look ziet u er direct classic en netjes uit.

Rosé-goud
Dit is een trend dat super populair wordt in 2015 en voor u het weet zo verdwijnt alsof het nooit een trend is geweest. Als u zelf echt een fan bent van de kleur rosé-goud dan is dit jaar uw kans om deze kleur te verwerken in uw bruiloft. Wat dacht u van een trouwring in rosé-goud? Prachtig!

Entree
We weten allemaal hoe een traditionele entree eruit ziet op een bruiloft. Maar tegenwoordig introduceren koppels zichzelf door een spectaculaire entree te maken. Dit gebeurt vaak aan de hand van een dans, waarbij de gasten in verbazing toekijken. Dus wees niet verrast als u bij een volgend trouwfeest wordt verrast met dans acts door de bruid en bruidegom.

Lekker gelezen? Misschien vind je onderstaande berichten ook interessant: