Now Reading
WINACTIE – WIN EEN WATERONTHARDER VAN WATERONTHARDER.COM

WINACTIE – WIN EEN WATERONTHARDER VAN WATERONTHARDER.COM

De zomer staat voor de deur! Het moment om weer een leuke winactie onder de aandacht te brengen. In samenwerking met Waterontharder.com mogen we 2 waterontharders cadeau geven!

Ieder huishouden heeft last van kalk uit de waterkraan. Echter kan de hoeveelheid kalk wel heel erg uiteenlopend zijn per regio. Dit komt mede doordat de Nederlandse waterbedrijven gebruik maken van verschillende waterbronnen. Heeft u ook zoveel last van kalk en kalkaanslag. Dan is het tijd om de waterontharder te installeren. Dit is gemakkelijk zelf te doen. Het is binnen een paar minuten geregeld.

Waterontharder.com

Geniet thuis van heerlijk water met de Amfa4000 waterontharder. U merkt direct dat het water minder kalkaanslag veroorzaakt. Binnen enkele dagen ziet u zelf bestaande kalkaanslag verdwijnen. De compacte waterontharder is binnen 5 minuten te installeren. Het magnetische veld voorkomt vervolgens dat de kalkaanslag zich hecht aan uw leidingen en sanitair. Zo heeft u geen last meer van kalkaanslag in uw badkamer, smaakt uw water lekkerder en gaan huishoudelijke apparaten langer mee.

Winnen

Wilt u kans maken op 1 van de 2 waterontharders? Schrijf onder het bericht op onze Facebookpagina waarom u kans wilt maken op deze waterontharder. Wij kiezen uit de inzendingen 2 winnaars die binnenkort kunnen genieten van hun eigen waterontharder.

Deze actie  kent 2 winnaars die op donderdag 25 juni 2020 bekend worden gemaakt op onze Facebookpagina.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top