Now Reading
Een wellnessgevoel in uw eigen badkamer? Het kan!

Een wellnessgevoel in uw eigen badkamer? Het kan!

Iedereen houdt weleens van een ontspannend bad. Maar waarom zou u niet het hele jaar door volledig tot rust komen in uw eigen badkamer? Met deze handige tips creëert u er in een handomdraai een heus wellness gevoel. Zo wordt uw badkamer dé plek om te relaxen.

Iedereen houdt weleens van een ontspannend bad. Maar waarom zou u niet het hele jaar door volledig tot rust komen in uw eigen badkamer? Met deze handige tips creëert u er in een handomdraai een heus wellness gevoel. Zo wordt uw badkamer dé plek om te relaxen.

Kies de juiste kranen

Wees gerust: u hoeft niet meteen een jacuzzi in uw badkamer te plaatsen om van weldoend water te genieten. Waarom investeert u niet gewoon in andere kranen? Installeer bijvoorbeeld een regendouche met zijsproeiers of vul uw huidige douchekop aan met een handdouche. Kies voor uw bad een sproeikop met massagestralen en voorzie uw wastafel van een mooie designkraan. Natuurlijk wil je dan vermijden dat er zich op je nieuwe kranen kalkvlekken vormen of ze een verminderde waterdruk hebben. Met zacht water zijn kalkaanslag en vernauwde kraanopeningen verleden tijd. Zo behoudt u het maximale debiet én het maximale ontspanningsgevoel, zonder eerst te moeten staan schrobben.

Tijd voor een zachte huid, zacht haar én zachte handdoeken

Wellness staat synoniem voor grondige reiniging én voeding van uw lichaam. Warm water zet uw poriën immers open waardoor vuil naar buiten kan. Neem dus de tijd om uw huid te verwennen met een geurige scrub of om een hydraterend gezichts- en haarmasker te gebruiken. Alles goed afspoelen met zacht water maakt het af: zo blijft er geen zeep-of kalkresidu achter op uw huid en kan uw huid uw favoriete bodylotion beter opnemen. En omdat u zich na een deugddoende douche liever niet met een ruwe handdoek wilt afdrogen, kunnen we verklappen dat zacht water uw wasgoed in topconditie houdt. Zo geniet u ook keer op keer van zachte handdoeken.

See Also
beautyweekend

Wellness in de badkamer: goed voor jou én het milieu

Zacht water bevordert niet alleen het wellness gevoel in uw eigen badkamer, maar het is eveneens een goede zaak voor het milieu. U hebt niet alleen minder zeep en shampoo nodig, u heeft ook minder wasmiddel nodig. Met Delta waterontharders hoeft u zich evenmin zorgen te maken over uw energie- en waterfactuur: ze verbruiken geen elektriciteiten behoren tot de zuinigste op de markt. Die uitgespaarde kost kunt u misschien omwisselen voor enkele geurkaarsen om je zenbadkamer compleet te maken!

Meer weten over de huishoudelijke waterontharders zonder elektriciteit van Delta? Neem contact met hen op!

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top