Now Reading
Wat is het ideale bed?

Wat is het ideale bed?

Ongeveer een derde van onze dag besteden wij aan slapen. Een bed wordt dus behoorlijk veel gebruikt en daarom is het belangrijk een goed bed te hebben. Maar wat is nou het ideale bed? Dit is voor iedereen anders, maar met de vele keuzemogelijkheden lichten wij hier 3 soorten bedden uit om u in uw keuze te helpen.

Waterbed
Deze bedden zijn voorzien van een matras dat bestaat uit een kunststof zak gevuld met water. Doordat dit matras een gelijkmatige ondersteuning aan het lichaam geeft, zijn dit soort bedden ideaal om doorliggen te voorkomen: deze bedden worden daarom ook veel in de zorg gebruikt. Er zijn 2 soorten water matrassen: een ongestabiliseerde waarbij het water in het matras alle bewegingsvrijheid heeft en gestabiliseerde matrassen waarbij het water vrijwel meteen stilligt. Waterbedden zijn ook online te bestellen via Waterbeddenmarkt.

Elektrische Lattenbodem
Bedden met een elektrisch verstelbare lattenbodem zijn ideaal voor mensen met rugklachten of een verminderde mobiliteit. Dit zijn namelijk bedden waarbij het hoofdeinde en/of voeteneinde van het bed elektrisch kan worden versteld zodat je rechtop kunt zitten. Deze lattenbodems hebben het formaat van een eenpersoonsbed, maar kunnen worden gecombineerd en zo gebruikt worden als tweepersoonsbed.

Boxspring
Dit type bed bestaat uit een verend en ventilerend slaapsysteem. Deze matrassen zijn gemaakt van een verenkern met genoeg loze ruimte wat leidt tot een duurzaam bed met vochtregulering en ventilatie. Door de eenvoudigheid en de comfort van dit type matras kan het gecombineerd worden met vele verschillende bed ontwerpen en dus volledig aangepast worden op uw eigen smaak.

See Also
Uw tuinmeubilair beschermen tegen de winter

Het soort bed wat voor u ideaal is hangt af van uw eigen smaak en eventuele medische problemen, daarom is het belangrijk goed geïnformeerd te zijn voordat uw een keuze maakt.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top