Now Reading
Warme Winterdeal in Bronckhorst tot 15 maart!

Warme Winterdeal in Bronckhorst tot 15 maart!

Warme Winterdeal

Lekker naar buiten voor een winterwandeling. Geniet van de Achterhoek en kom weer terug in het kleinste stadje van Nederland, Bronckhorst. Daarna kunt u fijn opwarmen voor onze grote open haard. Kom in de winter voordelig genieten met deze warme winterdeal tot 15 maart 2022!

Overnachten in een historische herberg

Tijdens deze warme winterdeal verblijft u in een herberg en overnacht u in één van de elegante en modern uitgeruste kamers. De kamers zijn verspreid over de eerste verdiepingen van de 3 monumentale gebouwen. Alle kamers, 17 in totaal, zijn voorzien van modern sanitair en hedendaags comfort, zoals TV en gratis Wifi.

Ontdek het Achterhoekse landschap

Bij de warme winterdeal hoort natuurlijk ook een winterwandeling. Bronkhorst is het prachtigste en kleinste stadje van Nederland. U kunt een bezoek brengen aan de Veluwe als u met de Bronkhorsterveer de rivier oversteekt. Op slechts 12 kilometer ligt de historische stad Zutphen die zeker een bezoek waard is. Ook kunt u in Bronkhorst zelf de 14e eeuwse Slotkapel of het 13e eeuwse Slotkapel bezichtigen. Hier kunt u ook een oude joodse begraafplaats bezoeken.

Bovendien is het de perfecte plek om een fietstocht te maken waarbij u de Achterhoek leert kennen. Het hotel verhuurt e-bikes en fietsen bij de receptie. U komt tijdens het maken van de fietstocht langs kastelen, landgoederen, bossen, rivieren en sfeervolle dorpjes.

See Also
mannenweekend met bierproeverij

Geniet tot 15 maart 2022 van deze Warme Winterdeal in het kleinste stadje van Nederland!

Recreatief.nl

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top