Now Reading
Vriendinnenweekend in Drenthe

Vriendinnenweekend in Drenthe

Vriendinnenweekend in Drenthe

Beleef een heerlijk vriendinnenweekend in Drenthe met wellness! Lekker ontspannen, tijd om even bij te kletsen en genieten van de wellnessfaciliteiten. En met zo’n leuke aanbieding wordt het pas echt genieten!

Relaxen en ontspannen in het wellnesscenter

Het is tijd om volledig te ontspannen en in de watten gelegd te worden tijdens jullie vriendinnenweekend in Drenthe. Dit kan door middel van de diverse wellness faciliteiten in een bosrijke omgeving. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de Finse sauna, stoomcabine, verkwikkende voetenbaden, douchecabines met lichttherapie, etc.

Het wellnesscenter is dagelijks geopend van 10:00 uur tot 22:00 uur. Iedereen kan gebruik maken van het wellnesscenter.

De luxe en sfeervolle kamers

Het prachtige 4-sterrenhotel beschikt over 27 sfeervolle kamers waar niks aan zal ontbreken. Tevens beschikken alle kamers over extra lange comfortbedden, een badkamer met douche en toilet, gratis wifi, flat screen tv, zithoek, werkruimte met radio en telefoon. Ook heeft u vanuit uw kamer een prachtig uitzicht op de golfbaan en het Amsterdamsche Veld. Kortom, een heerlijke locatie voor uw vriendinnenweekend in Drenthe!

Daarnaast zijn er voor mindervalide geschikte kamers die zorgen voor een ontspannen en toegankelijk verblijf. Het hotel is geheel drempelvrij en rolstoeltoegankelijk. Daarnaast bevinden zich op de begane grond 2 ruime kamers speciaal ingericht voor mindervalide met extra ruimte, een mindervalide bed, een terras en een aangepaste badkamer.

See Also
preHistorisch Dorp

Bovendien beschikt het hotel over 2 ruime suites. De suites hebben een slaap/leef gedeelte. De suites bieden nog meer faciliteiten, ruimte en extra service. Hierbij kunt u denken aan een minibar, groot 2-persoonsbed en een koffieapparaat.

Beleef een heerlijk Vriendinnenweekend in Drenthe inclusief Wellness!

Recreatief.nl

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top