Vier kerst en Oud & Nieuw in Karinthië

Vier kerst en Oud & Nieuw in Karinthië

Het oude jaar mooi afsluiten en spetterend het nieuwe jaar in met een mooie rondreis door Karinthië. Vier samen met de Jong Intra Vakanties kerst en Oud & Nieuw in Karinthië. Per Luxury Class touringcar én met goed gezelschap, reist u af naar deze mooie bestemming in Oostenrijk. Tijdens deze 13-daagse busreis is voor alles gezorgd, zodat u alleen maar hoeft te genieten.

U verblijft in het sfeervolle hotel Prunner in Gmünd. Vanuit dit stadje maakt u mooie uitstapjes. Zo maakt u onder leiding van een gids een stadwandeling door Gmünd, met aansluitend glühwein. Natuurlijk mag een bezoekje aan de bekende meren Millstättersee en de Weissensee niet ontbreken. Een dagtocht naar de stad Klagenfurt, de hoofdstad van Karinthië, hoort ook bij de busreis. Hier kunt u onder andere de Domkerk bezoeken. Een Oudejaarsmarkt vindt u op de Neuen Platz met typische drankjes en souvenirs. Onze gids neemt u zelfs een dag mee naar buurland Italië. Oud & Nieuw viert u in het gezellige hotel Prunner met een galadiner met livemuziek. Rond middernacht geniet u buiten van het mooie vuurwerk. Een nieuwjaarsborrel mag natuurlijk niet ontbreken!

Reizen per bus is met de Luxury Class touringcar nóg comfortabeler geworden. Zo heeft u meer beenruimte (de stoelafstand is 92 cm) en zijn er veel verstelmogelijkheden. Zo kunt u zelfs zijwaarts zitten! Ook zijn er tal van moderne faciliteiten, als  een centraal multimediasysteem en stopcontacten bij iedere stoel. Sommige bussen zijn voorzien van een panoramadak en een zithoek. Ook het toilet is ruimer en dus toegankelijker. U geniet al van uw vakantie zodra u plaats neemt in de Luxury Class touringcar.

Kijk voor alle kerstreizen op onze website of vraag naar onze gratis brochure bij uw ANVR reisbureau.

Lekker gelezen? Misschien vind je onderstaande berichten ook interessant: