Now Reading
top reviews voor top kerstarrangementen

top reviews voor top kerstarrangementen

De kerstdagen komen er weer aan!

We hebben speciaal voor jullie een paar mooie kerst arrangementen met reviews op een rijtje gezet.
Bekijk wat voorgangers er van vonden:

4-daags kerstarrangement – Kerstvieren op een Château!
In het Noord-Limburgse Baarlo vindt u aan de bosrand een historisch Château. Een verblijf hier is al een feest op zich. Vier de kerstdagen lekker buiten de deur en beleef hier een onvergetelijke kerst.

M. Reijnen beoordeeld met een 10
We hebben een geweldige tijd gehad. Arrangement is goed. Kamers zijn top (beoordeeld op de luxe kamers) Eten is fantastisch. Personeel is bijzonder vriendelijk en de omgeving is heerlijk om een frisse neus te halen in de bossen. De tijd was te kort!

Kerstfeest aan boord van de partyboot in Rotterdam
Kerstfeest is een feest van lekker eten, heerlijk samenzijn met familie & vrienden en gezelligheid rond de kerstboom. Rotterdam is de stad bij uitstek om lekker te genieten van de gezellige decembermaand. De hele stad staat in het teken van de winter en natuurlijk de feestdagen.

Koos en Bettie Hooijmans beoordeeld met een 10
Kan alleen maar zeggen superavond gehad samen met zus en zwager!! Personeel uiterst vriendelijk, en het eten was super!! Toppie voor jullie allemaal die gezorgd hebben voor een heel leuk varend kerstdiner!!!

Kerstmarkt hotelaanbieding in Valkenburg
Heerlijk snuffelen op de kerstmarkt in Valkenburg en genieten in een prachtig hotel met ontspannende faciliteiten als een eigen badhuis! Boek dit geweldige kerstmarktarrangement en geniet van de kerstsfeer!

Isabel Severs beoordeeld met een 9
Kerstmarkt Valkenburg Personeel zeer vriendelijk eten/drinken zeer gevarieerd

See Also
Familiespellen

Mary de haard beoordeeld met een 10
Het was een super arrangement voor weinig geld. We hadden de beste kamers. Het Eten was prima. Het was niet helemaal onze smaak maar de bereiding was ok.

Met recreatieve groet,

Christel Gieling
Recreatief.nl

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top