Now Reading
Top reviews kerstarrangementen aan zee

Top reviews kerstarrangementen aan zee

Vind hier het echte kerst gevoel!

We hebben 2 geweldige meerdaagse kerstarrangementen aan zee voor u verzameld. Deze arrangementen hebben hele goede beoordelingen gekregen van uw voorgangers. Lees de kerstarrangementen en de reviews door en klik op de kinkjes voor meer informatie.

2-daags SUPER Kerstaanbieding aan zee
2-daags Kerstarrangement aan het strand in een 4-sterren hotel in Egmond aan Zee. Een SUPER aanbieding! Ook dit jaar kunt u weer lekker genieten van een kerst aan de kust en wel in dit 4-sterren strandhotel in Noord-Holland.

Anoniem beoordeeld dit kerstarrangement 8
Erg leuk om eens te doen. Wat een buffet, ongelooflijk! De goochelaar was erg goed, de kinderen hebben genoten. We hebben zelfs gedanst.

Frank Albers beoordeeld dit kerstarrangement 10
fijn hotel, grote kamers, gezellig buffet.

4-daags Kerstarrangement aan Zee
4-daags Kerstarrangement aan zee. Heerlijk zorgeloos genieten van de kerstdagen met zijn tweetjes of gezellig met het hele gezin? Dat kan in het 4-sterren strandhotel in Egmond aan Zee.

Frits de Haan beoordeeld dit kerstarrangement 9
Een fantastisch mooi hotel met prima voorzieningen en verzorging, bovendien vriendelijke en behulpzame medewerkers. Met name het kerstdiner 1e kerstdag met zoveel mensen en gezellige muziek was een heerlijke ervaring.

H A van der Heide beoordeeld dit kerstarrangement 9
Echt top geweldig

See Also
Familiespellen

Met recreatieve groet,

Maarten Kumeling
Recreatief.nl

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top