Now Reading
Top 5 2 daagse kerstarrangement reviews

Top 5 2 daagse kerstarrangement reviews

Kijkt u ook uit naar de kerstdagen!?
Speciaal vanwege de kerst hebben we de top 5 2 daagse kerstarrangement reviews gemaakt. Deze kerstarrangementen worden aangeraden door uw voorgangers. Bekijk de reviews en klik op de linkjes voor meer informatie.

Culinair Kerstarrangement in Zeeland – 2 dagen genieten
Laat u tijdens de Kerstdagen in de watten leggen! Geniet met uw familie en/of vrienden van de culinaire kerstdiners, de prachtige omgeving, de live muziek en natuurlijk de gezelligheid die Kerst met zich meebrengt.

Anoniem beoordeelt dit kerstarrangement met een 9
Een mooi hotel, met mooie kamers . We hebben ook erg genoten van het zwembad en de sauna.

G. Verbeek beoordeelt dit kerstarrangement met een 10
We hebben ervoor gekozen om alleen een nachtje te komen, maar volgend jaar ga ik zeker vier dagen! Wat is het heerlijk om tijdens de kerstdagen geen zorgen te hebben over wat je gaat voorschotelen, we zijn aangeschoven in het restaurant en hebben heerlijk gegeten. De prachtige omgeving is erg leuk om te verkennen. We hebben gewandeld door het bos, over het strand en we hebben nog een bezoekje gebracht aan Renesse.

2-daags Kerstarrangement aan het strand in een 4-sterren hotel in Egmond aan Zee. Een SUPER aanbieding! Ook dit jaar kunt u weer lekker genieten van een kerst aan de kust en wel in dit 4-sterren strandhotel in Noord-Holland.

Jan Visser beoordeelt dit kerstarrangement met een 10
Helemaal niets mis mee !!

Frank Albers beoordeelt dit kerstarrangement met een 10
fijn hotel, grote kamers, gezellig buffet.

M. Diepgrond beoordeelt dit kerstarrangement met een 9
Dit arrangement was tot in de puntjes prima geregeld Ook het buffet was bijzonder goed en uitgebreid

Crazy Kerst aan Zee arrangement in Scheveningen
Uitgebreid dineren in de Crazy Pianos, daarna lekker swingen met live pianomuziek afsluiten met een overnachting in het badhotel in Scheveningen. De volgende ochtend staat er een overheerlijk ontbijtbuffet voor u klaar!

Lees ook
Kerst in een familiehotel

J van der Linden beoordeelt dit kerstarrangement met een 9
Goed hotel goede ligging , duur parkeren. Craezy piano’s zeer goed . Eten perfect,bediening geweldig. Afstand naar hotel presies goed

Will van de Kerkhof beoordeelt dit kerstarrangement met een 10
Een prachtige avond, een organisatie die staat als een huis, een perfecte bediening onder de bezielende leiding van bedrijfsleider Roland, een show aan de piano’s die geweldig is. In een woord GEWELDIG !!!! Will & Ann

Met recreatieve groet,

Maarten Kumeling
Recreatief.nl

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top