Now Reading
TIP voor de Herfstvakantie: Cinekid Festival

TIP voor de Herfstvakantie: Cinekid Festival

Het Cinekid Festival is hét mediafestival voor de jeugd met de mooiste en nieuwste jeugdfilms, tv-series en het betoverende Medialab met coole games, installaties en workshops. Op het festival kom je sterren uit films, tv en YouTube tegen, leer je acteren en presenteren en speel je met bovennatuurlijke krachten in je eigen game.

Het Cinekid Festival 2015 vindt dit jaar plaats op donderdag 15 en vrijdag 16 oktober voor scholen en aansluitend zaterdag 17 oktober t/m vrijdag 23 oktober voor het publiek op de Westergasfabriek in Amsterdam. Van 17 oktober t/m 1 november organiseren we Cinekid op Locatie in 34 filmtheaters door het hele land. Medio september wordt het programma online gezet op deze website.

Al 28 jaar organiseert Cinekid in de herfstvakantie het Film-, TV en Mediafestival voor de jeugd (2 – 14 jaar). Cinekid selecteert elk jaar unieke, educatieve en bijzondere mediaproducties om het wereldbeeld van kinderen te vergroten. Elk jaar ontvangen we op de Westergasfabriek 40.000 kinderen en hun ouders/verzorgers. Met Cinekid Op (30) Locatie(s) door het hele land bereiken we nog eens 20.000 bezoekers. Voor professionals die werkzaam zijn in de kindermediabranche organiseren we Cinekid for Professionals; een 5-daags congres waar nationale en internationale filmmakers, producenten, programmeurs en aankopers samenkomen. .

Meer weten over het Cinekid Festival?

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top