Now Reading
Terugblik op de 50PlusBeurs

Terugblik op de 50PlusBeurs

Met de 50PlusBeurs achter ons is het tijd om even terug te kijken. Senioren.nl zet de opvallendste onderwerpen even op een rijtje.

Vakanties binnen- en buitenland
Een populair thema op de beurs was vakanties. In hal 8 was het mogelijk om verre reizen naar bijna alle landen in de wereld te boeken. Van cruises tot vliegreizen, alles was mogelijk. Bij veel stand waren reizen te boeken met flinke beurskorting. Naast verre en lange reizen was ook het binnenland sterk vertegenwoordigd op de beurs. Elke provincie was aanwezig om haar mooiste plekjes en uitjes te promoten. De stand van hotelkamerveiling.nl sprong nog wel het meest in het oog. Hier werden hotelkamers live geveild door een ware veilingmeester.

Luxe en groen
De auto- en mobiliteitsbranche was ook sterk vertegenwoordigd. Wat opviel bij de stands van de autobranche was de luxe van de getoonde modellen. Saaie wagens waarbij de nadruk lag op gemak en comfort waren niet aanwezig. Er stonden een aantal redelijk serieuze, maar toch milieubewuste sportwagens getoond. Hoogtepuntje hier was de stand van Tesla, waar de Model S werd getoond. Een elektrische maar toch zeer krachtige en sportieve auto.

Elektrische fietsen waren ook volop aanwezig. Er was zelfs de mogelijkheid om een testritje te maken op verschillende modellen. Gazelle had een heus testparcours beschikbaar zodat mensen die het gemak van elektrisch fietsen konden ervaren.

See Also
zakkenrollers

Het huis komt tot leven
Het populairst, of in ieder geval het meest besproken thema was domotica. Hieronder vallen veel huisautomatiseringsproducten zoals zorgrobots. Ook waren werden er actieve alarmsystemen met telefonische doormelding getoond. Ondanks de ontbrekende technologische kennis over sommige producten was er toch zeer veel interesse vanuit de bezoekers. Vooral het feit dat veel systemen aangestuurd konden worden vanaf de iPad werd als zeer interessant ervaren.

Ook noemenswaardig
Deze 21e editie van de beurs werd zeer goed bezocht en was op sommige momenten haast te druk. Omroep MAX heeft met haar aanwezigheid voor veel gezelligheid gezorgd en het apparaat van Space Expo waar vroeger astronauten mee werden getrained trok ook veel bekijks. De voorzieningen zoals parkeren en toiletten waren goed geregeld en lekker eten en drinken kon in elke zaal. Met ruim 100.000 bezoekers kan er worden gesproken van een zeer geslaagde beurs.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top