Site TIP: kerstinlimburg.nl

Site TIP: kerstinlimburg.nl

Langzaam maar zeker komt de maand december steeds dichterbij en dat betekent dat de kerst er ook weer aan zit te komen. Hebben jullie al alles gepland voor aankomende kerst of zijn jullie nog hard op zoek naar een leuk uitje? Voor wie nog hard op zoek is naar een uitje, is er de site kerstinlimburg.nl. Op deze site staan maar liefst 51 arrangementen om kerst in het mooie zuiden van Nederland te vieren. Om jou een idee te geven wat je zoal op deze site kan vinden, noem ik hier enkele voorbeelden:

Ben jij iemand die graag een gezellige kerstmarkt bezoekt? Dan zit je met het 3-daags kerstmarkt arrangement in Valkenburg op de goede plek! Met dit arrangement overnacht je in een leuk en gezellig hotel in het mooie Valkenburg. Tijdens jouw verblijf krijg je 2x een uitgebreid ontbijt en krijg je op de dag van aankomst een luxe 3-gangen diner. Daarnaast krijg je bij aankomst een lekkere warme chocolademelk met slagroom en een entree– en informatiepakket van de kerstmarkt in de Gemeentegrot van Valkenburg.

Voor wie kerst wel leuk vindt, maar het graag klein wilt houden is er het 2 daags Kerstarrangement in Gulpen. Hierbij krijg je een kerstcadeautje op jouw hotelkamer, krijg je bij ontvangst een glaasje glühwein met een lekkernij en staat er ’s avonds een culinair 4-gangen diner voor jou klaar. Om het arrangement compleet te maken overnacht je ’s nachts in een mooie hotelkamer en sta je de volgende ochtend op met een champagne ontbijt. Ook krijg je een kribkeswandelroute en vrij gebruik van de wellnessfaciliteiten. Kortom; alles wat jij nodig hebt voor een onvergetelijke kerst!

Ben jij juist iemand die maar geen genoeg van kerst kan krijgen? Dan is het 5-daags Kerstarrangement in sfeervol Valkenburg zeker een aanrader! Bij dit arrangement geniet je van 4 overnachtingen in een mooi hotel in het Zuid-Limburgse Valkenburg, krijg je 2x een ontbijtbuffet, 1x een kerstontbijt en 1x een champagne ontbijt. ’s Avonds krijg 2x een heerlijk 4-gangen diner en 2x een 6-gangen diner met live muziek. Voor tussendoor krijg je een lekkere Limburgse vlaai en een nachtmis met aansluitend Gluhwein, koffie, thee en kerstbrood. Alles voor een geweldige kerst dus!

Neem een kijkje op kerstinlimburg.nl. Ik weet zeker dat er ook voor jou wat tussen zit.

Met vriendelijke groeten,

Mélanie
Recreatief.nl/kerstinlimburg.nl

Recreatief.nl

Lekker gelezen? Misschien vind je onderstaande berichten ook interessant: