Now Reading
Seksuele chemie kunt u creëren

Seksuele chemie kunt u creëren

Wat moet u doen als jullie twee geweldig op papier zijn … maar niet in bed? U bent op een date met een echt geweldige vent/ vrouw. Hij is slim, lief, grappig, en helemaal uw type. U kunt bijna niet geloven hoe perfect hij/ zij is … totdat jullie het bed in duiken. Geen vlinders, geen kippenvel, niets. Deze man/ vrouw, die is zo goed op papier is krijgt u gewoon echt niet warm in bed.

Chemie kan (helaas) niet aan- en uitgezet worden zoals een lichtschakelaar, dus hoe kunt u uzelf een duwtje geven om een vonk te laten ontstaan?

Creëer zweet
Een zekere manier om uw seksuele chemie stimuleren? Oefen samen. Een vermoeiende training zorgt ervoor dat de doorbloeding verhoogd wordt, waardoor er meer zuurstof in uw bloed zit en dus het feel-good stofje endorfine loskomt. Daardoor voelt u zich meer opgewonden en levend voelen. Doe het zweten wel op een subtiele manier, plan een actieve date, zoals muur beklimmen of dansen.

Stel u voor dat hij/ zij moeilijk te krijgen is
De kracht van een obstakel kan echt sterk zijn. Er is zelfs een formule gemaakt voor de verbetering van de seksuele chemie O = A + WH (Opwinding = aantrekkelijkheid + Waargenomen Hindernis).

Lekker makkelijk vertaalt, als uw man/ vrouw te lief en beschikbaar is, probeer dan om een obstakel te verzinnen. Stel voor dat hij/ zij een weekend met zijn/ haar vrienden besteed, en denk er dan over na hoe graag u wilt om hem/ haar weer te zien. Zoek uit wanneer hij/ zij op een zakenreis gaat, en wacht dan totdat hij/ zij weg is en stuur hem/ haar berichtjes. Het kan alleen maar helpen de vlam in jullie seksleven te ontwaken. We willen wat we niet kunnen hebben.

Laat de fantasieën in uw voordeel werken
Het is vrij gebruikelijk om te daten met een goede vent/ vrouw, maar we worden aangetrokken tot “slechteriken”. Dat betekent niet dat u niet kunt op zijn minst een mentaal beeld van uzelf met een bad boy of bad girl kunt voorstellen. Laat alle kinky fantasieën gewoon binnen.

Afhankelijk van hoe open u met uw partner bent, kunt u ook uw seksuele fantasieën met elkaar delen.

Blijf proberen … Tot een punt
Hou in gedachten dat als u een, gedaan en klaar houding over seksuele chemie hebt, geeft u uzelf waarschijnlijk niet genoeg tijd om er echt achter te komen of er echt geen seksuele chemie is. Een onbevredigende avond kan een toevalstreffer zijn. Het zou iets te maken met uw stemming of zelfs wat u die dag gegeten hebt. Maar als u een aantal keer bezig bent geweest met hem/ haar en er is nog steeds niks, blijf dan niet hangen, vertrouw op uw instinct.

Maar waar is de lijn tussen het niet geven van kans en te lang blijven hangen? Probeer het minstens zes keer voordat u het zeker kunt weten.

 

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top